Genee voorziet wedstrijd van commentaar: ‘Vijftien jaar geleden voor het laatst gedaan’

20 april 2024, 18:07
Foto: © Vandaag Inside

Wilfred Genee zal zaterdagavond de wedstrijd tussen de BIF All Stars en de Ajax Legends van commentaar voorzien. Opvallend daaraan is dat Clarence Seedorf, die heeft meegeholpen met de organisatie van de wedstrijd, het onlangs aan de stok had met Genee in Veronica Offside.

Dat Genee zaterdag het duel van commentaar zal voorzien, werd vrijdagavond bekend tijdens Vandaag Inside. Toen het over de wedstrijd ging, vroeg tafelgast Hélène Hendriks gekscherend wie het commentaar bij de wedstrijd doet, waarna Genee heel hard begint te lachen. “Het commentaar wordt geleverd door de heer W. Genee”, maakt bargast Chris Woerts duidelijk.

Artikel gaat verder onder video

“Het is vijftien jaar geleden dat ik voor het laatst commentaar heb gedaan”, haakt Genee daarop in. “Ik vind het hartstikke leuk, er lopen alleen maar grote namen rond.” Opvallend aan de keuze voor Genee is dat de presentator onlangs nog ruzie had met Seedorf in Veronica Offiside.

De BIF All Stars en de Ajax Legends trappen zaterdagavond om 20:00 uur af in het Olympisch Stadion in Amsterdam. Het duel is vanaf dat moment, met commentaar van Genee, live te bekijken op Viaplay TV.

Wilfred Genee verzorgt commentaar bij BIF All Stars - Ajax Legends: 'Vijftien jaar geleden voor het laatst gedaan!'

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

🔗 Boze BN'er daagt Johan Derksen uit: 'Nodig me uit bij Vandaag Inside, dan zul je het merken'

Een bekende Nederlander zou graag aanschuiven bij Vandaag Inside, om Johan Derksen te vertellen wat hij vond van diens recente uitlatingen over Kamerlid Habtamu de Hoop.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Oud keeper
Link gekopieerd!
    2
    + 1
avatar

Als hij commentaar geeft op de manier van presenteren, zet je tv/radio maar uit.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen