Ajax nam nog geen enkel contact op met nadrukkelijk genoemde opvolger John van 't Schip

21 april 2024, 09:22   Bijgewerkt: 21 april 2024, 09:27
Foto: © Imago

Frank de Boer heeft nog niet met iemand van Ajax gesproken over een eventuele terugkeer als hoofdtrainer in Amsterdam. De Boer wordt in verschillende lijstjes in de Nederlandse media genoemd als mogelijke opvolger van John van 't Schip en zijn naam valt ook bij een aantal supporters op sociale media, maar vooralsnog heeft de oud-trainer van de Amsterdammers nog met niemand van de club gesproken.

Na afloop van de wedstrijd tussen de BIF All Stars en de Ajax Legends in het Olympisch Stadion in Amsterdam, wordt De Boer door SBS6 gevraagd naar een mogelijke terugkeer bij Ajax als hoofdtrainer na afloop van dit seizoen: "Ajax zit altijd nog diep in mijn hart, als ze mij nodig hebben zal ik in ieder geval gaan luisteren. Als Ajax wil praten, kunnen ze in ieder geval praten. We zien het wel. Louis van Gaal heeft mij niet gebeld, nee hoor. Helemaal niemand", maakt de trainer duidelijk.

Artikel gaat verder onder video

De Boer vindt het belangrijk dat er eerst organisatorisch stappen worden gezet in de Johan Cruijff ArenA: "Laat ze eerst op bestuurlijk niveau maar alles op orde krijgen. Dat moet snel gebeuren, want wat we dit jaar op bestuurlijk en sportief niveau hebben laten zien, dat is Ajax-onwaardig", vindt De Boer, die ook van mening is dat het zonde zou zijn als Alex Kroes daadwerkelijk na twee weken al moet vertrekken bij Ajax. Over exact een maand (21 mei) wordt daarover besloten.

"Het is een stomme fout van Kroes geweest", maakt De Boer direct duidelijk. "Het is niet dat hij iemand vermoord heeft, maar ik weet dat het strafbaar feit is. Ik zou hem graag een nog een kans willen geven", stelt de oud-trainer van onder meer Ajax en Atlanta United. "Het belangrijkste is Ajax, of ik dat nou ben of een ander", besluit De Boer over de zoektocht naar een trainer van de Amsterdamse club.

🔗 Kenneth Taylor: 'Daar wil ik liever niet op ingaan, als u dat begrijpt. Dankuwel'

Kenneth Taylor ging een onderwerp uit de weg op de persconferentie na Ajax - FC Twente. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Paulito
Link gekopieerd!
    1
    + 1
avatar

Strafbaar feit? Onderzoek afwachten en mogelijk dat Kroes vervolgd wordt. Zo'n iemand wil je niet: een directeur met een strafblad! Die Frank is wel wat ouder geworden of het valt op als je zijn botox broer ziet.

Dug out
Link gekopieerd!
    1
    + 1
avatar

Er is geen contact geweest met De Boer?! Ik kan niet zeggen dat dat slecht nieuws is. De Boer is echt geen tacticus en ook geen moderne trainer die Ajax nu nodig heeft. In de kampioenschappen met Ajax was er weinig concurrentie. Feyenoord en PSV speelden toen belabberd. Nu zou hij never nooit landskampioen worden.

DRAAK72
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Ajax moet Frank de Boer terug halen en dan eerst grote schoonmaak houden alle miskopen bejaarde spelers keepers en spelers die niet willen werken opruimen en Ajax moet jeugd spelers klaar stomen

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen