Sjaak Swart oppert uit het niets nieuwe, opvallende en weinig genoemde hoofdtrainer voor Ajax

21 april 2024, 09:39   Bijgewerkt: 21 april 2024, 10:25
Foto: © SBS

Sjaak Swart is van mening dat Shota Arveladze een prima trainer voor Ajax zou kunnen zijn, zo geeft de oud-voetballer na afloop van de wedstrijd tussen de BIF All Stars en de Ajax Legends in het Olympisch Stadion in Amsterdam aan. Arveladze is momenteel trainer van het Turkse Fatih Karagümrük, maar is volgens Swart een prima kandidaat voor Ajax.

De 85-jarige voormalig rechtsbuiten van Ajax wordt na afloop van de wedstrijd tussen de BIF All Stars en de Ajax Legends geconfronteerd met de uitspraken van analyticus Ronald de Boer gedurende de wedstrijd. De Boer ziet in Arveladze wel een potentiële opvolger van John van 't Schip en Swart is het daar volledig mee eens: "Dat heb ik al vaak genoeg gezegd! Hij kent het Ajax-spel ook", legt Swart uit.

Artikel gaat verder onder video

Mister Ajax vervolgt: "Hij heeft het zelf allemaal meegemaakt en is een goede jongen voor de groep. Dat vind ik een goede trainer, hij is zeker een kandidaat", vindt Swart althans. De oud-voetballer merkt dat het rustiger wordt in Amsterdam, wat belangrijk is om de organisatie snel weer op orde te krijgen. Een belangrijke stap daarin is voor Swart het terughalen van Alex Kroes.

"Ik vind dat Kroes terug moet komen. Ik denk ook dat hij terugkomt, dat soort dingen moeten ook eens anders opgelost worden. Michael van Praag heeft een foutje gemaakt, dat kan ook. Dan moet je elkaar helpen en ook wat kunnen verdragen van elkaar", besluit de clubicoon van Ajax tot slot.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

dilima1966
Link gekopieerd!
    11
    + 1
avatar

Het is maar goed dat Sjaak Swart het niet voor het zeggen heeft bij ajax

Dug out
Link gekopieerd!
    9
    + 1
avatar

Swart zegt het mooi: als Van Praag een foutje gemaakt, dan moet je elkaar helpen en elkaar verdragen… Van Praag kreeg advies van met name juristen. Vanwege hun achtergrond is deze nagenoeg altijd risicoloos en gaan uit van het ergste scenario.

FriesR
Link gekopieerd!
    9
    + 1
avatar

Met alle respect voor sjaak start maar laat hem alsjeblieft alleen maar supporter zijn en zich niet meer bemoeien met bestuurszaken etc. Want hij blijft altijd vergelijken met het verleden en dan liefst zijn eigen verleden. En ook stoppen met voetballen bij "veteranen" want dat kan hij ook niet belopen. En de echte veteranen van Ajax spelen gewoon nog competitie op zaterdag.

Dug out
Link gekopieerd!
    17
    + 1
avatar

Waarom moet je de man afzeiken? Die man is fitter dan jij nu bent en ooit zult zijn. Neem nog een biertje en laat die man lekker met rust…

Feyenoord1908
Link gekopieerd!
    9
    + 1
avatar

Die spoort al jaren niet meer die ouwe gek.

ajax kampioen 2024
Link gekopieerd!
    4
    + 1
avatar

W.V.H. zou een 2e gek zijn!

Dropkick
Link gekopieerd!
    3
    + 1
avatar

En jij dus ook niet met zo'n uitspraak 🤐

Oud keeper
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Nu doe je het weer.

KeesC
Link gekopieerd!
    2
    + 1
avatar

Wat betreft Kroes terug ben ik het met Swart en vele anderen eens. Persoonlijk ken ik niemand die er ander overdenkt. Shota weet ik niet geen idee wat voor trainer hij is...

CG
Link gekopieerd!
    3
    + 1
avatar

Laat ik maar eerst blij zijn over de (mogelijke) komst van Kroes !!!

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen