Feyenoord-fans kunnen het niet laten en delen gigantische sneer uit aan Ajax

22 april 2024, 15:01
Foto: © ESPN

De Feyenoord-supporters die maandagmiddag op de Binnenrotte in Rotterdam aanwezig waren voor de bekerhuldiging konden het op het einde niet laten om toch nog even een flinke sneer uit te delen aan Ajax. De Amsterdammers pakken dit seizoen geen enkele prijs en dat wil de aanhang van de aartsrivaal weten ook.

Voor het tweede opeenvolgende jaar gaat het seizoen van Ajax als een nachtkaars uit. De Amsterdammers werden vorig seizoen zowel in de Champions League als Europa League kansloos uit het toernooi geknikkerd, gingen in de bekerfinale na strafschoppen onderuit tegen PSV en moesten in de Eredivisie genoegen nemen met de derde plaats. Ze waren er alles aan gelegen zich dit seizoen te revancheren voor die teleurstellende prestaties, maar het ging al snel van kwaad tot erger. Ajax vond zich na de 5-2 nederlaag bij PSV op 29 oktober zelfs even terug op de laatste plaats.

Artikel gaat verder onder video

De recordkampioen vond na het vertrek van Maurice Steijn en de aanstelling van John van ’t Schip weliswaar de weg omhoog, maar onder diens leiding ging het in het bekertoernooi op beschamende wijze mis tegen de amateurs van Hercules, werd er in de achtste finales van de Conference League kansloos verloren van Aston Villa en zit er in de Eredivisie mogelijk niet meer in dan de vijfde plek. Daar kwam onlangs de historische nederlaag tegen Feyenoord nog bij. De Rotterdammers speelden hun aartsrivaal op eigen veld helemaal zoek. Ajax mocht niet klagen dat het bij ‘slechts’ 6-0 bleef.

Waar Feyenoord na de 0-4 overwinning in de Johan Cruijff ArenA een nieuw hoogteput beleefde, schreef Ajax een volgende zwarte bladzijde in een uiterst donker seizoen. Maar zondag was er ook goed nieuws voor de Amsterdammers. Feyenoord was in de bekerfinale te sterk voor NEC, waardoor Ajax bij een eindklassering op de vijfde plaats geen play-offs hoeft te spelen. Een prijs is dat natuurlijk niet. Geen landstitel en geen KNVB Beker; wéér een seizoen zonder prijzen voor Ajax. En dat willen ze in Rotterdam maar wat graag weten. Helemaal niets in Amsterdam. Helemaal niets, helemaal niets, helemaal niets in Amsterdam, zo klonk het maandagmiddag tijdens de bekerhuldiging.

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

🔗 Kenneth Taylor: 'Daar wil ik liever niet op ingaan, als u dat begrijpt. Dankuwel'

Kenneth Taylor ging een onderwerp uit de weg op de persconferentie na Ajax - FC Twente.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Oud keeper
Link gekopieerd!
    11
    + 1
avatar

36 x Ajax , 24 x PSV en 16 x Feijenoord. Kinderhand is gauw gevuld.

peterdejong1983
Link gekopieerd!
    2
    + 1
avatar

De geluksfactoren worden voor het gemak weggelaten? Je weet net zo goed als ieder ander dat de cijfers dan wat anders waren geweest. Ik ga niet niet zeggen dat iedereen dan gelijk zou staan maar er zou zeker wel een kleiner verschil zijn

Dhr. Reuring
Link gekopieerd!
    4
    + 1
avatar

Nee, dan waren de verschillen nog groter geweest. 38 - 22 - 16.

Feyenoord1908
Link gekopieerd!
    8
    + 1
avatar

Wat heeft het verleden hier mee te maken vraag ik me af, maar het niveau van de gemiddelde amsterdammer is nu eenmaal erg erg laag.Persoonlijk kijk ik niet naar de sub top van de eredivisie. Dat is geen concurentie.

KlaasJanH
Link gekopieerd!
    1
    + 1
avatar

Calimerogelul,moet haast wel een afvallige pleurisbelg zijn

KlaasJanH
Link gekopieerd!
    1
    + 1
avatar

Arrogante rotterdamers,nu een keer 2 keer op rij kampioen worden. Zonder te zeggen ; huh wat is dat?!

haike
Link gekopieerd!
    1
    + 1
avatar

trek er bij ajaks zowiezo maar een vanaf de wedstrijd tegen utrecht!! een goal die never never never goedgekeurd had mogen worden!! met een goal 5 meter buitenspel en de grens en scheids zien het niet!! uitrecht had die wedstrijd moeten winnen!! en zo kan ik er nog wel een paar

jurgen😎
Link gekopieerd!
    3
    + 1
avatar

HELEMAAL NIKS NIKS NIKS IN AMSTERDAM !! Oh jawel drugstoeristen en zakkenrollers !! Enjoy!!!

gtsb
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Goh anderssom wordt er niks geroepen toch!? Beetje jennen niks mis mee. Maar goed de lange tenen beginnen gelijk weer over het verleden . Is ook de enigste reden dat ze ooit voor die club zijn geworden .

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen