Ajax-fans woedend om berichtgeving van Dominic Hogan over Jordan Henderson

22 april 2024, 22:12   Bijgewerkt: 23 april 2024, 00:47
Foto: © Imago

Jordan Henderson is recent gespot op het trainingscomplex van Liverpool om te werken aan zijn fitheid, zo meldt Dominic Hogan van de Daily Mail. Het nieuws van de Engelse journalist zorgt online bij supporters van Ajax voor veel boze en verontwaardigde reacties. Tim van Duijn van Voetbal International garandeert dat de Engelse middenvelder inmiddels weer in Amsterdam is, maar ontkracht niet dat hij recent wel bij Liverpool was.

Henderson speelde zijn laatste wedstrijd voor Ajax op 17 maart tegen Sparta Rotterdam. Hij meldde zich vervolgens voor de interlandperiode bij Engeland en trainde mee, maar kwam uiteindelijk niet in actie. Vervolgens ontbrak de ervaren middenvelder vanwege een spierblessure in de duels van Ajax met PEC Zwolle, Go Ahead Eagles, Feyenoord en FC Twente.

Artikel gaat verder onder video

Volgens de Daily Mail was Henderson 'recent' in Engeland om bij zijn oude club Liverpool te werken aan zijn herstel. “Het was een intensieve één-op-één sessie”, schrijft Hogan onder meer.

De berichtgeving van de Engelse journalist zorgt online voor veel boze en verontwaardigde reacties onder fans van Ajax. Zij vragen zich af waarom Henderson niet in Amsterdam kan werken aan zijn herstel. “Vind dit dus echt totaal niet kunnen. Van Hendo welteverstaan. Hij speelt bij Ajax, niet bij Liverpool”, schrijft iemand bijvoorbeeld op X. Een ander reageert met: “Ik vind dit toch raar. Hoort niet.”

Van Duijn, Ajax-watcher van Voetbal International, voelt zich maandagavond op X geroepen om te reageren op de geruchten rondom Henderson. De verslaggever schrijft dat ‘Henderson gewoon in Amsterdam is’. Dat Henderson recent op het trainingscomplex van Liverpool was om aan zijn fitheid te werken, ontkracht hij overigens niet.

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

🔗 'Binnen Ajax wordt gewezen naar Feyenoord-trainer Arne Slot'

Achter de schermen bij Ajax valt de naam van Feyenoord-trainer Arne Slot nogal eens.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

dilima1966
Link gekopieerd!
    4
    + 1
avatar

Kan ik best begrepen 1 keer of 2 per week maar training bij ajax is een lachertje

Marcel Vonk
Link gekopieerd!
    5
    + 1
avatar

Ik vindt dat hij dat gewoon kan doen hij speelde toch niet door blessures en zo kon hij mooi ff op fam bezoek prima toch

Ron@home
Link gekopieerd!
    1
    + 1
avatar

Inderdaad. Die man zit daar in zin uppie in druilerig Amsterdam moederziel alleen, laat ie lekker in Engeland revalideren... Van mij mag ie daar blijven ook, maar dat terzijde...

Blackie
Link gekopieerd!
    2
    + 1
avatar

lekker conditie opbouwen onder begeleiding en weer fit zijn voor ajax. ( no problem ).

Paulito
Link gekopieerd!
    2
    + 1
avatar

Als medische staf bij Ajax ff goed is als de technische staf, begrijp ik heel goed dt je bij Liverpool wil revalideren.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen