'Club Brugge wil profiteren van Wijndal-transfer en klopt aan bij Ajax'

1 juli 2022, 10:40

Club Brugge wil profiteren van een naderende Ajax-transfer. De Belgische topclub wil Anass Salah-Eddine halen nu Owen Wijndal spoedig gepresenteerd zal worden in de Johan Cruijff ArenA. De vleugelverdediger van AZ zal circa tien miljoen euro kosten.

Het betekent dat Salah-Eddine een nieuwe concurrent ziet komen, waardoor een doorbraak in het eerste elftal er niet in lijkt te zitten komend seizoen. Brugge zou hem de kans willen geven om in België voor zijn kans te gaan, meldt Het Nieuwsblad. De twintigjarige vleugelverdediger heeft nog een eenjarig contract in Amsterdam, waardoor een verkoop ook voor Ajax een goede zet kan zijn.

Salah-Eddine kan in België onder andere de concurrentiestrijd aangaan met Bjorn Meijer, die voor zes miljoen euro overkomt van FC Groningen. Hij brak afgelopen seizoen door in de Euroborg en verdiende dus een miljoenentransfer naar het Jan Breydelstadion. Overigens staan er met Federico Ricca en Eduard Sobol nog twee linksbacks op de loonlijst. Of hij daadwerkelijk meer minuten gaat krijgen in Brussel valt dus te bezien.

In Amsterdam is de kans op speeltijd ook klein, al gaat Nicolas Tagliafico naar alle waarschijnlijkheid wel vertrekken. Daley Blind en Wijndal zijn de linksbacks bij het eerste elftal, terwijl Lisandro Martinez daar ook kan spelen. Hij lijkt echter op weg naar Manchester United.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen