Sangaré mist eerste deel trainingskamp PSV; benefietduel voor Ajax

1 juli 2022, 16:16

Ibrahim Sangaré sluit later aan bij het trainingskamp van PSV ter voorbereiding op het nieuwe seizoen. De middenvelder mist de start vanwege privé-omstandigheden, zo bevestigt de Eindhovense club op Twitter. Onduidelijk is waar de absentie van de Ivoriaanse middenvelder precies mee te maken heeft.

PSV gaat dit seizoen op trainingskamp in het Duitse Marienfeld. Sangaré sluit pas komende donderdag aan. De middenvelder heeft nog niet meegetraind met de ploeg van Ruud van Nistelrooij. Sangaré genoot van een langere vakantie vanwege interlands met Ivoorkust. Het is overigens nog altijd de vraag of Sangaré actief blijft in Eindhoven. De controleur wordt begeerd door diverse clubs uit Engeland.

Ajax

Ajax gaat op 26 juli een benefietwedstrijd spelen tegen Shakhtar Donetsk. De totale opbrengst van de wedstrijd wordt geschonken aan het land en burgers die op de vlucht zijn geslagen na het door Rusland begonnen geweld. Oekraïense vluchtelingen zullen worden uitgenodigd om de wedstrijd bij te wonen.

Dat meldt Ajax op de clubkanalen. De kampioen van Oekraïne, die ook al tegen FC Utrecht oefent, belegt eind deze maand een trainingskamp op Nederlandse bodem.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen