'Ajax en RB Leipzig naderen toch akkoord over Brian Brobbey'

2 juli 2022, 21:38

Ajax lijkt toch bijna beet te hebben wat betreft de komst van Brian Brobbey. De aanvaller is zelf tot een akkoord gekomen met de Amsterdamse club en inmiddels zouden ook de Amsterdamse club en RB Leipzig elkaar naderen aan de onderhandelingstafel.

Waar de afgelopen dagen werd gesteld dat de Duitse club 25 miljoen euro wilde hebben, hoeven Gerry Hamstra en Klaas-Jan Huntelaar dat bedrag toch niet over te maken. Sky Sports-journalist Philipp Hinze stelt dat de Amsterdammers minder hoeven te betalen. Eerder leek de moeizame opstelling van Leipzig een probleem te vormen tijdens de onderhandelingen.

Ajax wilde niet de hoofdprijs voor de aanvaller betalen, omdat hij een jaar geleden transfervrij de overstap maakte van de Johan Cruijff ArenA naar het oosten van Duitsland. Brobbey koos destijds voor een lucratief avontuur, maar het pakte verkeerd uit. In de eerste maanden kwam hij nauwelijks aan spelen toe, waarna hij in de winter terugkeerde naar zijn oude liefde. Op huurbasis deed hij het uitstekend. Met een aantal doelpunten had hij een belangrijk aandeel in de titel.

Wijndal en Bergwijn

De beleidsbepalers in Amsterdam hebben er nooit een geheim van gemaakt dat ze Brobbey definitief terug wilden halen en ook de aanvaller zelf liet weten graag in Amsterdam te blijven. Volgens de journalist van Sky Sports is de kans groot dat hij dinsdag niet op het trainingsveld staat in Duitsland. Naast de spits wil Ajax ook Owen Wijndal en Steven Bergwijn halen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen