Wijndal met AZ op trainingskamp, maar Ajax-transfer niet in gevaar

4 juli 2022, 15:03   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Owen Wijndal mag zich bijna speler van Ajax mogen noemen, maar voorlopig staat hij nog 'gewoon' onder contract bij AZ. De club uit Alkmaar heeft dan ook besloten om de vleugelverdediger mee te nemen op trainingskamp. De kans dat hij na de transferperiode nog in het AFAS Stadion speelt, lijkt echter miniem.

De Eredivisionist maakte op de website een lijst bekend met spelers die meegaan naar het trainingskamp in het Gelderse Epe. Wijndal reist met de ploeg mee, terwijl zijn transfer naar Amsterdam volgens de laatste geruchten zo goed als rond is. Mike Verweij meldde maandagochtend dat de overstap van de Oranje-international een formaliteit was, maar de handtekeningen zijn nog niet gezet. De clubs zouden wel al een akkoord hebben bereikt over een transfersom van tien miljoen euro.

Lees ook: BREAK! Ajax verbreekt transferrecord voor Steven Bergwijn

"Er speelt op dit moment van alles rondom Owen, maar hij is gewoon nog speler van AZ", liet trainer Pascal Jansen dit weekend al weten, terwijl ook Ajax-trainer Alfred Schreuder niet teveel op de zaken vooruit wilde lopen. "Hij is al jaren een goede speler bij AZ en mega-interessant, omdat hij past in het Ajax-voetbal met zijn snelheid en opkomend vermogen. Maar ik weet niet hoe het niet staat. Zodra het officieel is, laten we het weten", vertelde hij voor de camera van Ziggo Sport.

Verweij meldt dat de transfer alsnog snel rond kan zijn. Dat de vleugelverdediger met AZ op trainingskamp gaat, heeft volgens hem te maken met het papierwerk. 'Jurist van Ajax kon dossier vandaag pas oppakken', laat hij weten via social media. Zijn komst laat dus nog even op zich wachten

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen