Met dit superteam wil PSV komend seizoen jacht op Ajax openen

4 juli 2022, 18:50

PSV laat in de transferwindow voorlopig veel spierballen zien. Na het aantrekken van diverse topspelers lijken de Eindhovenaren onder leiding van de nieuwe coach Ruud van Nistelrooij komend seizoen te kunnen jagen op regerend landskampioen Ajax. FCUpdate.nl zet een potentiële basisformatie van de topclub op een rijtje.

Op doel lijkt PSV eindelijk weer een doelman van topniveau binnen te hebben gehaald. Walter Benítez is overgenomen van OGC Nice en moet een einde maken aan de defensieve wanorde van afgelopen seizoen. Benítez moet concurreren met Joël Drommel, maar lijkt die strijd in zijn voordeel te gaan beslissen. Voor zijn neus kan Van Nistelrooij kiezen voor een defensie met Ki-Jana Hoever, Jordan Teze, André Ramalho en Olivier Boscagli. Ook Phillip Max en Mauro Junior zullen ongetwijfeld tot kanshebbers op een basisplaats behoren.

Op het middenveld is de keuze eveneens reuze. Voorlopig is Ibrahim Sangaré nog altijd niet vertrokken. De Ivoriaanse middenvelder staat in de belangstelling van Engelse clubs, maar PSV wil hem he liefst behouden. Hij zou voor de balans moeten zorgen en ploeggenoten Xavi Simons en Guus Til moeten laten excelleren. Joey Veerman zal eveneens azen op een basisplaats, terwijl Erick Gutiérrez aast op een vertrek.

In de punt van de aanval moet Luuk de Jong weer voor de goals gaan zorgen. Vooralsnog wrijft hij zich in de handen met Noni Madueke en Cody Gakpo als buitenspelers, al wordt laatstgenoemde nog altijd begeerd door clubs uit het buitenland. In Johan Bakayoko staat een opvolger voor de toekomst alvast klaar.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Chiel
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Superteam, topspelers, topclub, topniveau. Zit er nou niemand daar op de redactie die bij zichzelf denkt "laten we de toon iets matigen en professioneler overkomen".

gtsb
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Superteam !!!!?????. Voorin is het eredivisie top ,maar dat middenveld en de verdediging is niet zo geweldig . Ik ben geen ajacied maar ik verwacht wel dat zij met hun geld tav psv ,toch wat veel beters neerzetten . Al vind ik 30 mil voor bergwijn wel veelste veel

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen