Ajax beloont toptalent Ünüvar met langdurige verbintenis

4 juli 2022, 22:42

Ajax heeft Naci Ünüvar langer aan zich gebonden. De Amsterdamse topclub heeft het contract van de kleine aanvaller verlengd tot medio 2026. Zijn huidige verbintenis liep door tot 2023, waardoor het deze zomer een kwestie van verlengen of verkopen was.

De negentienjarige Ünüvar behoort al jarenlang tot de grootste talenten van de Amsterdammers, maar een doorbraak in het eerste elftal is tot dusverre uitgebleven. De buitenspeler moest het in de hoofdmacht slechts met drie invalbeurten in het bekertoernooi doen. Ünüvar wacht nog atijd op zijn debuut in de Eredivisie namens de topclub.

En dat terwijl Ünüvar afgelopen seizoen zijn absolute doorbraak beleefde in Jong Ajax. De jeugdinternational was zestien keer trefzeker en bereidde twaalf doelpunten voor. Daar had hij 33 wedstrijden voor nodig. Ünüvar behoorde daarmee tot de meest waardevolle spelers van de Keuken Kampioen Divisie.

Het verlengen van zijn contract zorgde voor tevredenheid bij de supporters, die al langer roepen om een kans voor het talent in het eerste elftal. In de voorbereiding krijgt hij van coach Alfred Schreuder de kans om zich in de kijker te spelen.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen