'Ten Hag pusht bij Manchester voor derde zomeraanwinst bij Ajax'

5 juli 2022, 07:33

Erik ten Hag heeft Tyrell Malacia en Christian Eriksen weliswaar nog niet officieel gepresenteerd, maar de manager van Manchester United heeft de eerste twee zomeraanwinsten wel binnen. Daar hoopt de coach bij Ajax snel een derde aan toe te voegen: hij probeert de komst van Lisandro Martinez (24) 'te pushen'.

Zo omschrijft transferspecialist Fabrizio Romano de situatie van de Argentijnse verdediger van Ajax. De Amsterdammers willen de absolute hoofdprijs voor de linkspoot, die ook in de belangstelling staat van Arsenal. Ten Hag hoopt The Gunners echter te snel af te zijn, door haast te zetten achter de deal, waar vermoedelijk een kleine vijftig miljoen euro mee gemoeid zal zijn.

'Ten Hag wil dat Manchester opschiet in de deal met Lisandro Martinez. De speler dringt er zelf op aan om Ajax te verlaten, daar is hij heel duidelijk in geweest', schrijft Romano. 'Arsenal werkt eveneens nog altijd aan een deal met Martinez, maar Ten Hag heeft een hele sterke voorkeur om hem binnen te halen', weet de journalist over de situatie van Martinez.

Lees ook: Erik ten Hag grijpt keihard in en maakt korte metten met 'gewoonte'

Martinez is een van de spelers die Ajax liever niet wil laten vertrekken en aan wie daarom een hoog prijskaartje is gehangen. Een keuze zonder sportief succes, want het heeft er alle schijn van dat Martinez de deur deze zomer alsnog achter zich dichttrekt in de Johan Cruijff Arena. Financieel legt Ajax overigens geen windeieren van de houding, aangezien ze vermoedelijk opnieuw een flinke transfersom kunnen incasseren. 

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen