Steven Bergwijn.
Volledig scherm
Steven Bergwijn. © Mark Cosgrove/News Images/Sipa U

Ajax verpulvert transferrecord voor peperdure Steven Bergwijn

Steven Bergwijn stond al jaren op het lijstje van Ajax, maar de Amsterdamse club heeft hem nu eindelijk binnen. De kampioen van Nederland betaalt minimaal 30 miljoen euro aan Tottenham Hotspur voor de 24-jarige aanvaller. 

29 reacties

  • Niels Warmerdam

    2 jaar geleden
    @henny Gerritsen. "slaven" die zelf mogen kiezen waar ze gaan spelen en die daar in dit geval vele miljonenen salaris per jaarvoor krijgen, wat een modale verdiener in zijn hele leven voor moet werken. Dat lijkt me niet echt een goede vergelijking. Persoonlijk vind ik Dilrosun bij Feyenoord een betere keuze. Die kan zomaar evengoed blijken en dat voor een schim van de kosten Ik vind Bergwijn overigens een prima speler, maar of het de man is die Ajax op het hoogste plan houdt. Dat moet ik zien.
  • Niels Warmerdam

    2 jaar geleden
    @henny Gerritsen. "slaven" die zelf mogen kiezen waar ze gaan spelen en die daar in dit geval vele miljonenen salaris per jaarvoor krijgen, wat een modale verdiener in zijn hele leven voor moet werken. Dat lijkt me niet echt een goede vergelijking. Ik vind Bergwijn overigens een prima speler, maar of het de man is die Ajax op het hoogste plan houdt. Dat moet ik zien.
  • J Blonker

    2 jaar geleden
    @van Wingerden: 22,5 miljoen voor een bankzitter van West Ham. Schandalig! Kan niet dit! Etc etc. 1,5 jaar en 10 CL doelpunten verder: winst op gemaakt.
  • M.G. Bults

    2 jaar geleden
    57 miljoen voor twee zelf opgeleiden spelers lijkt veel. Ajax heeft de afgelopen jaren een paar 100 miljoen ontvangen. Als je het breed hebt, laat je het breed hangen. Opportunisme is in voetballand niet vreemd. Ik denk dat Ajax hem goed kan gebruiken.
  • Thomas de Roos

    2 jaar geleden
    Heerlijk, samen met Brobbey als stormram die we vorig jaar soms echt miste! @alle zure azijnzijkerds: Ajax groeit en met groei gaan hogere bedragen gepaard en een ander soort beleid, wees nou blij want we zetten de toon voor de andere NLse clubs. Iedereen profiteert ervan.