Gijp en Derksen lachen Ajax-suggestie Wiegman weg, steun Bosz

3 februari 2023, 08:48   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Leonne Stentler opperde eerder deze week dat Sarina Wiegman weleens de meest geschikte persoon zou kunnen zijn om trainer te worden van Ajax. De mannen van Vandaag Inside zien dat duidelijk anders, zo bleek donderdagavond. "Ik word heel moe van dat meisje", zegt Johan Derksen over Stentler, "wat een betwetertje". Toch lopen Derksen en René van der Gijp ook niet warm voor John Heitinga, die donderdag definitief werd aangesteld als trainer om het seizoen af te maken in Amsterdam. Het aanstellen van "die gevaarlijke Dwight Lodeweges", zo zegt Van der Gijp, helpt daarbij ook niet. Derksen noemt Heitinga 'een aardige jongen', maar voegt daaraan toe dat 'niemand het in hem ziet zitten'. Wat de heren betreft had Ajax Peter Bosz moeten aanstellen, maar Van der Gijp vermoedt dat de voormalig trainer dat zelf niet wil. Derksen denkt dat Bosz' ontslag bij Olympique Lyon eerder dit seizoen daarbij ook een rol speelt. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Rosa
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Ach wat weten Gijp (met een intelligentie quotiënt van een wasbeer) en Derksen (gefrustreerde oud mannetje) nou van de ontwikkeling van he moderne voetbal, er is nu zelfs al een vrouwelijke scheidsrechter bij het WK. Ik word moe van dat betwetertje van een Derksen. En van Gijp hoef je geen hoogdravende opmerkingen, behalve "palen"dansen en uit eten en op de bank lekker niks doen verwachten, zelfs niet eens een wit gepoetst gebit. Wiegman heeft meer prestaties geleverd dan die 2 irritante oude wijven van VI.

PPMS
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Gijp is zo ongeveer de domste meneer op de Nederlandse tv.

gtsb
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Jij hier

gtsb
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Dus daarom mogen ze geen mening hebben . Ik was ook niet blij met wat ze zeiden over mijn club , maar om gelijk dit te roepen wat een onzin . Iedereen mag een mening hebben . En ik denk zo maar ook dat vele mensen het gewoon het met ze eens zijn . Maar nee we spelen deugmensjes . Vrouwenvoetbal kun je gewoon niet vergelijken met de mannen . Ook al is wiegman bij de vrouwen goed ,dat wil niet zeggen dat ze ajax kan trainen . Andere omgangsvorm etcetcetc . En ppms je praat nu zo maar owee als ze het wordt en ze verliest dan ben jij de eerste met wijf dit wijf dat . Was met schreuder namelijk ook al vrij snel . Maar goed speel maar deugmensje

Rosa
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

gtsb, Nee zij mogen geen mening hebben over waar zij geen mening over mogen hebben. Zij waren maar zijdelings (ook Gijpie) bij het topvoetbal betrokken. Alleen Perez, Vink, Maduro, Afellay kunnen een mening "mogen" hebben. Ik dacht dat zij niet meer over het voetbal gingen discussiëren. Laat hen maar over andere populistische gezwam gaan zeuren.😇

Feyenoord1908
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Gijp zijdelinks .... schiet op zeg.Hij mag dan wel de grapjas zijn op tv, maar hij heeft genoeg inzicht van het spelletje en was een heel aardige speler.Derksen heeft niet zo hoog gespeeld maar kent het wereldje natuurlijk wel degelijk.Als het over kennis gaat kan jij rosa beter je mondje dicht houden!.

gtsb
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Ik geloof dat vd gijp toch bij psv (toen heel vaak kampioen en dus ec1 ),en bij oranje heeft gezeten . Dus jarenlang op eredivisie ,en interland europa cup niveau gespeeld . En wiegman ???. Welke niveau ?? Maar dat maakt niks uit iedereen mag een mening hebben zelfs succes meelopertjes . Het feit is dat je het totaal niet kan ,en ook niet mag vergelijken . Ondanks dat je bij de mannen ook kut wedstrijden hebt . Is het niveau zoveel beter . Passing ,tactiek ,snelheid ,techniek etcetc . Neem alleen al die flut keepsters . En dan denken jullie dat een succesvolle vrouwencoach ,hetzelfde kan bij de mannen kom op zeg wees realistisch. De druk alleen al . Bij oranje en engeland was het niet elke dag ,niet steeds media ,lieve media. Nee bij ajax of welke club ook, is het constant elke dag ,kut clubwatchers op je nek. Denk je dat byv een tadic of bergwijn haar serieus nemen . Die leonne moet eens niet zo populair lopen lullen . Al haar bijdragen aan voetbalprogramma's zijn een drama . Bij de mannen laat ze dingen zien die iedereen ziet . En bij de vrouwen ,haar vriedinnetjes te verdedigen

PPMS
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

🖕

gtsb
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Volwassen joh

BartVanderVeen24
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Bosz kan toch niet door 1 deur met van der Sar?

Allback
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Een vrouw als trainer van de grootste club van Nederland? Beetje naïef om te denken dat dat een optie is. De ontwikkeling is prima hoor, maar begin bij amateur clubs en eerste divisie clubs.

Feyenoord1908
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Grootste club van nederland?, het gaan om de sub topper, de nr 4 van de ranglijst hoor ...

Voetbalrrrrr
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Dit soort reacties krijg je dus als Feyenoord een paar weken op nummer 1 staat. Ajax is de afgelopen jaren veruit de grootste club van Nederland, momenteel in een mindere periode door het vertrek van spelers naar topclubs.

PPMS
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Hij is blij dat 010 weer eens een spaarzaam jaartje heeft dat ze daadwerkelijk meedoen om de titel. En die hebben ze nog láng niet binnen. Gaat me ook niet verbazen als het niet eens lukt. En dan is het ook nog eens zo dat ze een tijdje koploper zijn mede door o.a. de malaise bij Ajax. Op eigen kracht kampioen worden zonder zwakke concurrentie is geen doen voor hun. Kun je nagaan wat het voor een topclub is....

gtsb
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Nee dit horen wij (de rest van nederland ) al jaren en jaren. En al die ajacieden die denken omdat hun club prijzen pakte ,meer verstand van voetbal te hebben dan andere mensen . Kleineerend gedrag ,uit de hoogte doen ,arrogant . Terwijl alleen de club de prijzen pakte en zij zelf niks .

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen