Dusan Tadic en Steven Berghuis vieren de 0-3.
Volledig scherm
PREMIUM
Dusan Tadic en Steven Berghuis vieren de 0-3. © Pro Shots / Vincent de Vries

Maandenlang zocht Alfred Schreuder naar ideale Ajax-elftal, John Heitinga lijkt dat nu al te hebben gevonden

met videoFlitsende combinaties, fraaie goals en vooral heel veel spelplezier. Op zijn tiende dag als hoofdtrainer zag John Heitinga al het Ajax dat hij wil zien en grijnsde hij – net als zijn getransformeerde ploeg – in Friesland van oor tot oor: 0-5.

  1. Hoe bang moeten we zijn om ernstig ziek te worden? ‘Een deel van onze gezondheid hebben we zelf in de hand’
    PREMIUM

    Hoe bang moeten we zijn om ernstig ziek te worden? ‘Een deel van onze gezondheid hebben we zelf in de hand’

    Het lijkt wel alsof we steeds zieker worden. Bijna zestig procent van de Nederlanders kampt met een chronische aandoening. Toch is er ook goed nieuws: steeds meer aandoeningen zijn beter te behandelen of zelfs te voorkomen. Daarnaast is er ook veel wat we zelf kunnen doen om het risico op ernstige ziektes te verkleinen. Een huisarts, kankeronderzoeker en immunoloog over hoe reëel het is om angstig te zijn.
  2. PSV broedt op forse uitbreiding van Philips Stadion, met vele duizenden plaatsen
    PREMIUM

    PSV broedt op forse uitbrei­ding van Philips Stadion, met vele duizenden plaatsen

    PSV wil in de toekomst het Philips Stadion uitbreiden, met vele duizenden plaatsen. Het meest ambitieuze scenario is om op lange termijn ruim tienduizend plekken extra te realiseren. Dat is nu de denkrichting binnen de club, al moeten er nog financiële en bouwkundige onderzoeken plaatsvinden. De ambitie van de PSV-leiding is echter duidelijk en wordt ook ondersteund door recent onderzoek: PSV kan en wil gezond groeien, maar hoe?
    Eindhoven
  3. Dirk Kuyt deelt sneer uit: ‘Er zijn nu niet veel dingen de moeite waard om terug te keren naar Nederland’
    met video

    Dirk Kuyt deelt sneer uit: ‘Er zijn nu niet veel dingen de moeite waard om terug te keren naar Nederland’

    Na zijn mislukte avontuur bij ADO Den Haag maakt Dirk Kuyt in België wel naam als trainer. De oud-international stelde begin deze maand al promotie veilig met zijn Antwerpse club Beerschot en afgelopen weekend mocht hij daar de titel in de Challenger Pro League – het tweede niveau in België – aan toevoegen. Als het aan Kuyt ligt is er geen enkele reden om op korte termijn naar Nederland terug te keren.