Jahanbakhsh leert van rol bij opstootjes: "Gewoon echt onnodig"

5 februari 2023, 20:38   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Alireza Jahanbakhsh was de afgelopen weken in de wedstrijden tegen Ajax en FC Twente betrokken bij een aantal opstootjes. Na zijn twee treffers tegen PSV is de buitenspeler van Feyenoord op de persconferentie ingegaan op die acties en geeft hij aan dat hij hier lering uit heeft getrokken.

Er was het nodige te doen op de manier waarop Jahanbaksh in de laatste wedstrijden van Feyenoord theatraal naar de grond ging tijdens een opstootje. Trainer Arne Slot gaf aan dat hij de actie van de buitenspeler tegen FC Twente een stommigheid vond en de Iraniër lijkt inmiddels zelf ook spijt te hebben van die acties. De vleugelaanvaller wil het in de toekomst in ieder geval voorkomen.

"Ik heb ervan geleerd", geeft de 29-jarige voetballer aan op de persconferentie na de wedstrijd tegen PSV (2-2). "Het is ook gewoon echt onnodig. Ik ben ook niet zo'n speler, maar soms kan er zoiets gebeuren. Vandaag ben ik weggelopen, maar tegen FC Twente gebeurde het wel. Persoonlijk probeer ik het niet meer doen", aldus Jahanbakhsh, die op de persconferentie logischerwijs ook naar zijn rol binnen het huidige Feyenoord werd gevraagd.

Lees ook: Feyenoord schrijft geschiedenis met enorm aantal doelpogingen tegen PSV

Met twee goals was de aanvaller de grote man voor de Rotterdammers, maar Jahanbakhsh moest het wel doen met een rol als reservespeler: "Arne Slot bepaalt wie moet spelen. Ik als ervaren speler weet dat ik gewoon iedere dag goed moet trainen om klaar te zijn om het verschil te gaan maken. Als speler wil je graag gewoon iedere wedstrijd spelen, maar we hebben vijf buitenspelers en iedereen doet het goed. Daarom staan wij ook bovenaan nu", besluit de aanvaller.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen