Willem II pakt belangrijke punten; PEC Zwolle komt nog goed weg met gelijkspel

6 februari 2023, 22:14   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Willem II heeft het Brabantse onderonsje met FC Eindhoven met 3-0 gewonnen. De ploeg uit Tilburg kende weinig moeite met de ploeg uit Eindhoven. PEC Zwolle kwam met een 0-0 gelijkspel uiteindelijk goed weg in Amsterdam. Jong Ajax met Brian Brobbey miste in de laatste minuut een strafschop.

Willem II – FC Eindhoven 3-0

Willem II kwam tegen FC Eindhoven geen moment in de problemen. Jizz Hornkamp opende al na tien minuten de score op aangeven Elton Kabangu. In de tweede helft werd het wat moeizamer voor Willem II. Er kwam geen echte dreiging van FC Eindhoven, maar de Tilburgers werden wel wat slordiger. Rond de 58ste minuut kwam er pas het eerste echte gevaar van Eindhoven. Hierna pakte Willem II het weer op en kwam het door een van richting veranderd schot van Dani Mathieu op 2-0. Willem II bleef de controle houden en kwam vlak voor tijd door een goede actie van Jeremy Bokila zelfs nog op 3-0.

Jong Ajax – PEC Zwolle 0-0

PEC Zwolle moest aantreden tegen een behoorlijk sterk Jong Ajax met onder meer Brian Brobbey in de spits. De meeste schoten kwamen van de Zwollenaren, maar echt hele grote kansen kwamen er niet. In de tweede helft veranderde het spelbeeld niet veel. PEC maakte het spel en Jong Ajax kwam wat minder in het spel voor. In de laatste minuut kreeg Jong Ajax nog een penalty. Sontje Hansen werd neergelegd in de zestien en Sven Zitman kreeg zijn tweede gele kaart van de avond. Christian Rasmussen ging achter de bal staan, maar hij miste. Zo bleef het 0-0 in de hoofdstad.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen