Van der Sar bedankt ontslagen Schreuder via social media: 'All the best'

7 februari 2023, 23:44

Het is inmiddels al even geleden dat Ajax afscheid heeft genomen van trainer Alfred Schreuder, maar directeur Edwin van der Sar komt nu nog even met een bedankje in de vorm van een bericht op zijn Twitter- en Instagrampagina. De oud-doelman heeft het over de afgelopen periode, waarin hij kort Schreuder bedankt voor zijn bewezen diensten. 

'Na een turbulente periode die resulteerde in het vertrek van Alfred Schreuder wil ik hem bedanken voor zijn werk en hem het allerbeste wensen voor de toekomst', schrijft Van der Sar. De directeur gaf maandagavond op Ziggo Sport tekst en uitleg over het ontslag van Schreuder. "Hij heeft hard gewerkt, zijn best gedaan. Het is niet gelukt, dat is spijtig. De kwaliteiten heeft hij. Het heeft bij Ajax niet gewerkt, maar dat wil niet zeggen dat hij bij andere clubs niet kan presteren."

Snel doorschakelen

Hij schakelt ook snel weer door en begint over de aanstelling van John Heitinga als interim-trainer. 'Door John te benoemen, verwachten we weer een weg naar boven te komen. Er is nog veel om voor te vechten. Stapje voor stapje krijgen we vertrouwen voor de wedstrijden die voor ons liggen. John, veel succes in je nieuwe functie als hoofdtrainer. Laten we ons richten op een succesvolle tweede seizoenshelft', schrijft hij. 

Goede start

De oud-verdediger van onder meer Ajax en Everton kent een prima start van zijn periode als hoofdtrainer bij het eerste van de Amsterdammers. Op bezoek bij zowel Excelsior (1-5) als Cambuur (0-4) werd gewonnen. Tegen de Friezen hield Ajax voor het eerst sinds 10 september de nul in de Eredivisie. Donderdagavond staat de eerste echte test voor Heitinga op het programma, hij gaat met zijn mannen op bezoek bij FC Twente in de KNVB Beker. 

 
Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen