Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op KNVB.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

Nieuw seizoen Reimagine Football trapt af

KNVB Media
KNVB Media
27 maart 2023, 14:57

Reimagine Football is een initiatief van de KNVB, de Johan Cruijff ArenA in Amsterdam en AFC Ajax. Het project wordt ondersteund door de ECV. - Foto: KNVB Media

De KNVB, de Johan Cruijff ArenA en AFC Ajax presenteren de Reimagine Football start-up en scale-up challenge editie 2023. In deze serie daagt het voetbal het bedrijfsleven uit om nieuwe ideeën te pitchen waarmee uitdagingen binnen het voetbal getackeld kunnen worden.

Tijdens deze editie van Reimagine Football staan de volgende thema’s centraal:

#1 Gepersonaliseerde fanreis

Hoe kunnen we memorabele fanervaringen creëren voor, tijdens en na de wedstrijd?

Elke voetbalsupporter is uniek en door hen een persoonlijke ervaring te bieden, kan een bezoek aan een stadion of wedstrijd nóg leuker worden. Deze eerste uitdaging van Reimagine Football is gericht op het verbeteren van de fanreis door het personaliseren, vergroten en verrijken van het scala aan diensten voor de fans.

— Hoe kunnen we alle fans de beste ervaring bieden?

#2 De WOW voor het publiek

Hoe kunnen we alle fans de beste ervaring bieden?

Supporters moeten kunnen genieten van de meest onvergetelijke ervaring, of ze nu live in het stadion kijken of vanuit huis kijken. Deze tweede uitdaging is gericht op het verbeteren van de sfeer zowel binnen als buiten het stadion.

#3 Jouw schone en duurzame stadion

Hoe kunnen we fans stimuleren om bij te dragen aan een schoner stadion en afval te verminderen?

De wedstrijd van de toekomst is een wedstrijd die wordt gespeeld in een schone en duurzame omgeving. De derde uitdaging is daarom gericht op het betrekken van fans om het stadion schoon te houden en afval te verminderen. Hierbij zoeken we niet alleen naar marktklare oplossingen, maar ook naar goede ideeën en best practices.

Meld je aan! Meld je aan! Heeft jouw bedrijf of organisatie het perfecte idee in huis voor één van bovenstaande challenges? Reageer dan voor maandag 8 mei.

Reimagine Football

Reimagine Football wordt sinds 2019 georganiseerd. Inmiddels hebben meer dan 700 organisaties uit meer dan 55 landen op deze manier hun ideeën met het voetbal gedeeld. Reimagine Football is een initiatief van de KNVB, de Johan Cruijff ArenA in Amsterdam en AFC Ajax. Het project wordt ondersteund door de ECV. Het project wordt medegefinancierd door het Europees Fonds voor Regionale Ontwikkeling.

Voetbal innovatiehub #11

Op de KNVB Campus is een plek gecreëerd waar voetbal en innovatie samenkomt op één locatie: #11, de voetbal innovatiehub van de KNVB.

Gerelateerd nieuws

Laatste artikelen