Ajax doet laatste gooi naar plek twee: tot 100x je inleg bij zege op FC Twente!

Ajax doet laatste gooi naar plek twee: tot 100x je inleg bij zege op FC Twente!

28-05-2023 07:00 Laatste update: 00:44

ADVERTORIAL - Ajax speelt zondag tegen FC Twente en móét winnen om nog een kans te maken op de tweede plek in de Eredivisie. De ploeg van John Heitinga moet bovendien hopen op een overwinning van AZ Alkmaar op PSV, maar bookmaker JACKS.NL pakt alvast uit: wint Ajax van FC Twente? Dan pak je tot 100x je inleg! Wij leggen uit hoe de actie werkt. 

Hoe werkt de actie van JACKS.NL?

Ga naar de website van JACKS.NL en maak een nieuw account aan. Stort na het verifiëren van je account een bedrag. Bij een storting van €20 ontvang je de x50 boost, bij een storting van €100 of meer pak je de x100 boost! Zorg dat je de boost aanvinkt wanneer je de storting doet.

Na het ontvangen van de boost ga je naar de wedstrijd 'FC Twente - Ajax' en zet je in op 'Reguliere speeltijd: Ajax'. Let op: het is belangrijk dat je deze bet kiest, anders werkt de boost niet. Vink eveneens de boost aan wanneer deze op je betslip verschijnt.

De actie is beschikbaar voor alle spelers vanaf 24 jaar en de maximale inleg bedraagt €1. Met een achterstand van twee punten op PSV is een overwinning van Ajax noodzakelijk om nog kans te maken op Champions League-voetbal in het komende seizoen. Weet Ajax het seizoen met een overwinning af te sluiten in Enschede? Dan pak je maximaal €100 euro! Speelt Ajax gelijk of wordt er verloren? Dan verlies je maximaal €1. 

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 24+
Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: voetbalprimeur.nl/speel-bewust

Advertorial Kansspelen

Deze advertorial is helaas niet beschikbaar, omdat je volgens onze systemen niet in de wettelijke doelgroep valt content/uitingen over online kansspelen mag zien. Bezoek onze Speel Bewust-pagina voor meer informatie over online kansspelen.