Voorzitter rvc Ajax Pier Eringa (l) en commercieel directeur Menno Geelen.
Volledig scherm
PREMIUM
Voorzitter rvc Ajax Pier Eringa (l) en commercieel directeur Menno Geelen. © ANP

Ajax gaat bij opvolging Van der Sar headhunterskantoor inschakelen: ‘We werden verrast door besluit Edwin’

Als opvolger van directeur Edwin van der Sar gaat de raad van commissarissen bij voorkeur op zoek naar iemand met ‘een Ajax-achtergrond’. Voorzitter Pier Eringa wil niettemin zo zorgvuldig en uitgebreid mogelijk te werk gaan. ,,We werden verrast door het besluit van Edwin, maar we gaan heel hard werken om de beste kandidaat te vinden.’’

18 reacties

  • Hengel

    11 maanden geleden
    Vergeet niet dat Feyenoord om een voorbeeld te noemen ook de nodige problemen in het verleden heeft gehad. Zoals iedere club dat weleens heeft. Ik ben er trots op een echte Ajax supporter/fan te zijn in goede en minder goede tijden. Schaam mij er niet voor dit te benoemen. En ieder mens heeft zijn goede en minder goede kanten. Ook van der Sar is een mens. Heb respect voor Van der Sar en Ajax. Verder is er niets mis mee met een buitenlandse trainer. Zijn die Nederlandse trainers dan zo goed?
  • Ferry van Zanten

    11 maanden geleden
    Wat is dit toch genieten. Jarenlang alleen maar arrogant en een grote mond naar anderen. Heerlijk dat heel dit clubje richting de ondergang gaat. wzawzdc word het. ( wij zijn ajakkes, wij zijn de clowns) Ik heb voor weken popcorn ingeslagen, wat is dit genieten hahaha.
  • Hillie Jansens

    11 maanden geleden
    Wat ik al dacht. Een buitenlandse TD en nu waarschijnlijk ook een buitenlandse trainer, wat is er mis met Nederlandse trainers. En nu ook, als de voortekenen niet bedriegen, een hockeyer als directeur. De spelers niet ook al niet top. Hoe diep kun je zinken.
  • Eddy van der Meer

    11 maanden geleden
    Groningen aardbeving slachtoffers krijgen minder dan adviesbureaus. En zelfs Ajax kan zoiets simpels zelf niet. Als de ex bobo van het olympisch comité dit niet kan moet hij ook opstappen. Van der Sar was ongeschikt voor wat hij moest doen. Maar hij is de enige niet. De hele top bestaat uit mensen die alleen Ajax op hun CV willen hebben staan. Maar het liefst niks willen doen. Ik zou Keje Molenaar graag als Algemeen directeur willen zien intelligent en Ajax DNA. Maar die zal wel niet willen.
  • Ron Schigt

    11 maanden geleden
    @J.W. de Jonge Laat dat, wat u beschrijft, nou net de CV zijn van Pier Eringa. Kan nog 1 regeltje bij: - Maakt meer kapot dan u lief is