Fanatieke Ajax-supporters pleiten met krachtige, duidelijke en pijnlijke spandoeken voor ontslag

14 april 2024, 16:58   Bijgewerkt: 14 april 2024, 17:17
Foto: © ESPN

Supporters van Ajax hebben zondagmiddag bij de start van de wedstrijd tussen Ajax en FC Twente met spandoeken gereageerd op de bestuurlijke onrust binnen de club. Op de F-Side, de harde kern van de Amsterdamse club, zijn meerdere spandoeken getoond waarmee naar Michael van Praag wordt gewezen als hoofdverantwoordelijke voor de onrust binnen Ajax.

De aanhangers van de Amsterdamse club rolden vlak voordat de spelers het veld opkwamen een spandoek uit, waar in koeienletters de naam van Alex Kroes was opgeschreven. Supporters steunen de algemeen directeur, die onlangs uit zijn functie werd ontheven door de Raad van Commissarissen (RvC) van de Amsterdamse club, waardoor er (opnieuw) de nodige onrust is binnen de top van de Ajax. Zondag werd bekend dat drie leden van de RvC van Ajax per direct zullen opstappen bij Ajax.

© ESPN
Artikel gaat verder onder video

De pijlen van de supporters richten zich op een persoon: Michael van Praag. De supporters die gevestigd zijn op de F-Side pleiten middels spandoeken voor een vertrek van de voorzitter van de RvC van Ajax en hopen dat Kroes terugkeert in zijn functie bij de Amsterdamse club. De protestacties waren niet alleen voorafgaand aan de wedstrijd, maar ook tijdens de wedstrijd duidelijk zichtbaar. 

© ESPN

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen