Michael van Praag met liedje van zes woorden massaal uitgejoeld na tegendoelpunt van Ajax

14 april 2024, 17:30
Foto: © ESPN

Ajax-supporters hebben zich zondagmiddag na de treffer van Ricky van Wolfswinkel namens FC Twente opnieuw gericht op Michael van Praag. In het begin van de wedstrijd eisten supporters van de Amsterdamse club al om een vertrek van de voorzitter van de Raad van Commissarissen (RvC) middels spandoeken, maar na de tegentreffer richtte het publiek zich ook op verbale wijze tot de voorzitter van de RvC.

Gedurende de wedstrijd tussen Ajax en FC Twente zijn er op de F-Side verschillende spandoeken te zien met dezelfde strekking. Ajax-supporters pleiten voor een vertrek van Van Praag bij de Amsterdamse club. Van Praag werd op 17 november benoemd tot voorzitter van de RvC van Ajax, maar moet volgens de fans van de nummer zes van de Eredivisie zijn kantoor weer leeghalen. Hij wordt verantwoordelijk gehouden voor de huidige bestuurlijke crisis binnen de Amsterdamse club.

Volg hier het liveverslag van het duel tussen Ajax en FC Twente!

Artikel gaat verder onder video

Nadat Van Wolfswinkel zijn FC Twente halverwege het eerste bedrijf op voorsprong schoot in de Johan Cruijff ArenA, kreeg Van Praag ook op verbale wijze een duidelijke boodschap te horen: "Van Praag neem je rotzooi mee, Van Praag neem je rotzooi mee", was na de openingstreffer van de Tukkers luid en duidelijk te horen in de Johan Cruijff ArenA.

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

🔗 Vernederend beeld voor Ajax op ESPN na 72 minuten en 50 seconden spelen

De onmacht van Ajax in de wedstrijd tegen Feyenoord werd na 72 minuten en 50 seconden op pijnlijke wijze gevangen door ESPN. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen