Praat mee op VP: RKC - FC Utrecht

Praat mee op VP: RKC - FC Utrecht

28 april - 13:45
22

Na een teleurstellend begin van de competitie staat FC Utrecht kort voor het einde keurig op de zevende plaats. Er is zelfs nog zicht op meer, zeker nu Ajax punten heeft laten liggen tegen Excelsior. De ploeg van Ron Jans maakt namelijk nog altijd kans op de vijfde plek. Voor RKC Waalwijk is een overwinning ook zeer welkom. De Brabanders staan op de zestiende plaats, waarmee het de play-offs in zal moeten. Excelsior heeft twee punten meer, dus is een vijftiende plek voor de Waalwijkers niet ondenkbaar. De wedstrijd begint om 14:30 uur. Volg de wedstrijd hieronder in de live-omgeving van VoetbalPrimeur en praat mee!

Bij FC Utrecht is Sam Lammers de man in vorm. De spits scoorde in zijn laatste zes competitieduels zeven keer. Coach Ron Jans kiest veelal voor de vertrouwde namen. Can Bozdogan keert terug in de basis. De terugkeer van Taylor Booth in de wedstrijdselectie is een opsteker.

RKC begint met Thierry Lutonda als linksback. Hij krijgt de voorkeur boven Aaron Meijers.

De opstellingen
RKC Waalwijk: Vaessen; Gaari, Adewoye, Van den Buijs, Lutonda; Roemeratoe, Oukili, Niemeijer; Seuntjens, Min, Lokesa

FC Utrecht: Barkas; Van der Maarel, Van der Hoorn, Viergever, El Karouani; Flamingo, Bozdogan, Fraulo; Toornstra, Lammers, Lidberg