Luijckx kan behalve Sandler maar één speler bedenken voor wie Ajax óók op de tribune zat

28 april 2024, 15:14
Foto: © ESPN

Kelvin de Lang en Marijn Beuker waren zondagmiddag aanwezig bij de wedstrijd tussen NEC en AZ. Volgens Kees Luijckx is het waarschijnlijk dat de technisch manager en de directeur voetbal van Ajax afgereisd waren om Philippe Sandler in actie te zien.

Als De Lang en Beuker inderdaad voor Sandler zijn afgereisd naar Nijmegen, dan zijn ze van een koude kermis thuisgekomen. De seizoensuitblinker van NEC raakte halverwege de eerste helft immers geblesseerd aan zijn hamstring en moest vervangen worden door Mathias Ross. Na de wissel bleven De Lang en Beuker wel op de tribune zitten, maar Luijckx zou niet weten voor welke (andere) speler ze op de tribune zaten.

Artikel gaat verder onder video

“Daar heb ik over zitten nadenken”, vertelt de analist van ESPN. “Ik kom niet verder dan misschien Pavlidis, maar ik kan me niet voorstellen dat dat realistisch is. Ik denk dat ze gewoon de schijn hebben opgehouden en zijn blijven zitten, maar dat het voor Sandler is geweest.”

Pavlidis maakte zondag de 0-2 voor AZ tegen NEC. Na balverlies van Mees Hoedemakers knalde de Griek zijn 27ste treffer van het seizoen binnen. “Het was zeker niet makkelijk. Het was ook best een curieus moment”, zag Luijckx. “Hij liep eigenlijk niet goed vrij, want hij liep de ruimte van De Wit dicht. Maar hij rondt het fantastisch af. Hij schiet ‘m met overtuiging binnen.”

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

🔗 Henk Spaan weet meer over Louis van Gaal en Ajax en doet opvallende onthulling

Henk Spaan komt met nieuws over Louis van Gaal en Ajax. "Hij maakt zich zorgen, hij houdt zich er wel mee bezig."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

CG
Link gekopieerd!
    3
    + 1
avatar

Wat mij betreft mag Pavlidis zeker komen. Zou goed helpen !!!

KROTJE
Link gekopieerd!
    4
    + 1
avatar

Oh Ajax, pak die Pavlidis, heerlijke typische Ajax-aanvaller. Godts, Pavlidis met een nieuwe rechter vleugelspeler en de Ajax-aanval wordt sterk.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen