Luijckx stelt andere speler voor die Ajax bekeek bij NEC - AZ: 'Kom niet verder'

Luijckx stelt andere speler voor die Ajax bekeek bij NEC - AZ: 'Kom niet verder'

29 april - 07:59
26

Kelvin de Lang en Marijn Beuker zaten zondag op de tribune tijdens NEC - AZ om naar Philippe Sandler te kijken. De NEC’er raakte al snel geblesseerd, maar het tweetal bleef zitten. Daardoor vraagt Kees Luijckx zich af, of ze niet ook voor iemand anders kwamen kijken.

De analist van ESPN heeft nagedacht voor wie Ajax nog meer zou kunnen kijken en daarbij kan hij maar één iemand bedenken. Het is echter maar de vraag of dit klopt. "Ik kom niet verder dan misschien Vangelis Pavlidis, maar ik kan me niet voorstellen dat dat realistisch is. Ik denk dat ze gewoon de schijn hebben opgehouden en zijn blijven zitten, maar dat het voor Sandler is geweest."

Pavlidis kent tot nu toe een ijzersterk seizoen dat hij nog steeds kan belonen met de topscorerstitel. Met 26 doelpunten staat de 25-jarige Griek er op dit moment één achter op Luuk de Jong. Ook tegen NEC kwam Pavlidis weer tot scoren. "Hij liep eigenlijk niet goed vrij, want hij liep de ruimte van De Wit dicht. Maar hij rondt het fantastisch af. Hij schiet ‘m met overtuiging binnen", analyseert Luijckx de treffer van Pavlidis.