Ongeloof om spectaculair transfertarget van Ajax: ‘Dat kan toch bijna niet…’

29 april 2024, 22:30
Foto: © Imago

Erik ten Hag is volgens Freek Jansen de absolute favoriet van Ajax voor het hoofdtrainerschap van volgend seizoen. De journalist van Voetbal International gelooft echter niet dat de huidige coach van Manchester United een terugkeer naar Amsterdam zelf op dit moment ziet zitten.

“Wat mij zo opvalt is dat Ten Hag steeds wordt genoemd als mogelijke trainer bij Ajax. Maar waarom zou hij dat willen?”, snijdt presentator Wouter Bouwman het onderwerp maandagavond aan in het televisieprogramma Voetbalpraat van ESPN. “Dat blijft heel erg bijzonder”, reageert Jansen, waarna de journalist verdergaat: “Vanuit Ajax valt het volledig te begrijpen, want het is de allerbeste die je kunt krijgen op dit moment. Maar voor Ten Hag geldt dat hij eigenlijk alleen maar kan verliezen bij Ajax.”

Artikel gaat verder onder video

Jansen beweert signalen opgevangen te hebben dat Ten Hag ‘eigenlijk op één staat’ bij de technische leiding van Ajax. De oefenmeester was van 2017 tot 2022 hoofdtrainer van de Amsterdammers, voordat hij naar Manchester United verkaste. Bij de Engelse grootmacht presteert Ten Hag dit seizoen ronduit dramatisch met onder meer een zesde plaats in de Premier League en uitschakeling in de groepsfase van de Champions League. “Ten Hag is gewoon de best denkbare trainer voor Ajax”, vindt Jansen, die evenwel verwacht dat de clubloze Graham Potter op dit moment de meest reële kandidaat is voor het hoofdtrainerschap van Ajax volgend seizoen.

“Maar Ten Hag, dat kan toch bijna niet...”, reageert analist Kenneth Perez vol ongeloof op de suggestie van Jansen. De journalist verwacht dat Ten Hag voldoende opties zal hebben mocht hij na dit seizoen moeten vertrekken bij United. “Dan komt er toch vast een mooie Duitse club waar hij naartoe gaat? Je hebt als Ten Hag toch ook alleen maar te verliezen bij Ajax? Vanuit het perspectief van Ten Hag zou het mij verbazen.”

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

🔗 Sjaak Swart oppert uit het niets opvallende en weinig genoemde hoofdtrainer voor Ajax

Sjaak Swart werpt een nieuwe naam op als trainer van Ajax. "Dat vind ik een goede trainer, hij is zeker een kandidaat."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Storm
Link gekopieerd!
    12
    + 1
avatar

Min of meer oud nieuws. Zinloos artikel.

KROTJE
Link gekopieerd!
    6
    + 1
avatar

Eens, er zijn genoeg coaches die voor Ajax in aanmerking (kunnen) komen, de komende weken weten wij meer en dan kunnen Rudolf21, Driessen en co. weer meppen.

gtsb
Link gekopieerd!
    6
    + 1
avatar

Die meppen alleen omdat zij wel de rode vlaggen zien. Jij bent al jarenlang blind voor alles ouwe mislintatfan 🤣🤣🤣. Nu is aandelenkroesje weer je man .

KROTJE
Link gekopieerd!
    5
    + 1
avatar

Bewijs maar eens dat ik Mislintfan ben gtsb, leef je onder een steen of zo of onder de plak van je man ? Oh ja het is weer vlaggetjesdag, van C en A of die van Vlissingen ? Nu ben ik ineens Kroesjesman. In mijn pubertijd had ik een vriendinnetje dat erg abnormaal jaloers was, maar jij overtreft haar tienvoudig. Je jaloezie op Ajax en haat slaan ongezond in elkaar over en het spuit uit al je reacties op Ajax. Alles wat Ajax betreffende, daar zit je weer op te 'reageren' ha ha ha. Iemand hier zei eens dat je actief, zelfs zeer actief op FCUpdate bent en dat klopt helemaal. Gelukkig trekt niemand wat van je aan. Oh er komen heerlijke voetbalmaanden aan. Kan niet wachten.

CG
Link gekopieerd!
    6
    + 1
avatar

We kunnen blijven speculeren totdat iemand zijn handtekening echt heeft gezet !!!

Rip visser
Link gekopieerd!
    7
    + 1
avatar

Wat heeft die Derksen nou met Ajax te maken. Deze nep analist kan Ajax wel vermoorden. Altijd worden die 3 nep analisten erbij gehaald. Van VI juist deze 3 opruiende gasten hebben totaal geen verstand van voetbal.

Edwin Zeelen
Link gekopieerd!
    4
    + 1
avatar

Dat hebben ze bij Ajax ook niet meer ahah

Laurens1
Link gekopieerd!
    3
    + 1
avatar

Ten Hag heeft zo’n verschrikkelijke plaat voor zijn kop, hij denkt volgend jaar nog bij Manchester te werken, als ballenjongen dan!

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen