Francesco Farioli.
Volledig scherm
PREMIUM
Francesco Farioli. © Getty Images

De andere kandidaat die Ajax op het oog heeft, is veel betaalbaarder dan Graham Potter

Ajax dreigt door een groot verschil in vraag en aanbod naast Graham Potter te grijpen. De nummer vijf van de eredivisie neigt daardoor steeds meer naar een andere buitenlandse kandidaat-trainer: de pas 35-jarige Francesco Farioli.

31 reacties

  • Marco Polderman

    2 weken geleden
    Ajax heeft wel wat meer tijd en mensen nodig. Wat er op het veld staat is voor 80% echt ver onder de maat. De rosse bril bij Ajax en de aanhang is na een seizoen nog steeds niet afgezet. De mensen die vooral reageren met een bericht aan Feyenoord en haar aanhang hoef je slechts dit te zeggen: 0-4 + 6-0. Kookt je bloed nu weer? Gebruik die energie om je club te steunen. Feyenoord(ers) krijg je niet over de zeik.
  • Bas Hoogstraten

    2 weken geleden
    Die Frans Hendrix zegt het mooi, Potter als familie van Harry, als Ajacied moet je daar toch om lachen, hij heeft gelijk. Een trainer als type Slot, dat heb je nodig in deze fase, iemand die daarvoor wil gaan, trainen die nu al nee zegt tegen bod heeft geen zin. Ajax bepaalt het beleid, helaas niet de supporters.
  • Margriet Van Bedaf

    2 weken geleden
    Margriet van Bedaf, ik denk dat ajax nog wel zeker 5 jaar nodig heeft om weer opteklimmen. maarja dat krijg je ervan he als je Peter Bozs NIETwilt hebben. ja jammer joh ga maar even op de blaren zitten. Hoe voelt dat nou om eens niet de beste te zijn maar het sukkeltje van de klas
  • Peter Serný

    2 weken geleden
    Ajax moet gewoon weer voeten aan de aarde krijgen.
  • Marga Ruiter

    2 weken geleden
    Ja,ja 010 vermaak je nog maar even. Komend seizoen zitten jullie weer in de gebruikelijke shit!
  1. Ze zijn er weer, muggen! Stekker en citronella werken niet, maar dit ‘ouderwetse’ middel wel
    PREMIUM
    139

    Ze zijn er weer, muggen! Stekker en citronella werken niet, maar dit ‘ouderwetse’ middel wel

    Een paar lekkere dagen, en het aantal muggen lijkt meteen toe te nemen. Op Muggenradar wordt er ‘heel veel overlast’ gemeld. Niks irritanter dan die zoemende insecten in je slaapkamer, om nog maar niet te spreken over de jeuk na een beet. Voor wie rustig wil slapen, zijn talloze middelen op de markt. Maar welke zorgen nou écht voor een mugvrije nachtrust? ,,Onze lichaamsgeur is een soort kruimelspoor dat de mug volgt om ons te vinden.”