Ajax heeft Eredivisie-uitblinker in vizier: 'Leeftijdscategorie waarin Ajax zoekt'

Ajax heeft Eredivisie-uitblinker in vizier: 'Leeftijdscategorie waarin Ajax zoekt'

2 mei - 15:47
87

Philippe Sandler wordt bij Ajax gezien als potentiële zomeraankoop. De verdediger maakte dit seizoen grote indruk bij NEC Nijmegen en zou bij Ajax in beeld zijn om de defensie te versterken. In Amsterdam wordt er echter nog wel een slag om de arm gehouden, zo meldt Voetbal International.

Terwijl Ajax nog altijd op zoek is naar een geschikte trainer, kijkt het bestuur ook intensief naar de spelersselectie voor komend seizoen. Sandler staat op de lijst in Amsterdam en werd recent tijdens NEC - AZ, zelfs bekeken door Ajax. Dat meldt clubwatcher Lentin Goodijk, die onlangs sprak met directeur voetbalzaken Marijn Beuker. "Hij is een van de opties om de selectie centraal achterin aan te vullen, mocht er een beetje een goede prijs voor te vinden zijn. Sandler heeft een doorlopend contract bij NEC en ze hebben een optie om nog te verlengen. Ze kunnen dus best wel een transfersom voor hem vragen", vertelt hij.

Wedden

Meer odds

"Daarnaast is het bij Ajax op dit moment nog best onduidelijk hoe veel ze kunnen uitgeven", gaat Goodijk verder. "Er zal eerst iets binnen moeten komen, voordat je met miljoenen kunt gaan strooien. Ik verwacht dus niet dat er heel snel iets in gebeurt. Hij valt wel in de leeftijdscategorie (27, red.) waarin Ajax heel graag spelers wil aantrekken."