'Zaakwaarnemer Potter blijft enorm standvastig: Ajax heeft er bijna genoeg van'

'Zaakwaarnemer Potter blijft enorm standvastig: Ajax heeft er bijna genoeg van'

4 mei - 11:27
151

De onderhandelingen tussen het kamp Graham Potter en Ajax gaan niet van een leien dakje. Naar verluidt had Ajax de deal twee weken geleden al willen sluiten met de Engelse oefenmeester, maar van een overeenkomst is nog allerminst sprake. 

De zaakwaarnemer van Potter, John Morris, houdt voet bij stuk en de onderhandelingen verlopen daardoor allerminst soepel. Dat meldt de doorgaans goed ingelichte sportjournalist Sam C op X, voormalig Twitter. Ajax zou er bijna genoeg van hebben en kijkt ondertussen ook naar andere mogelijkheden, zoals Francesco Farioli van Nice. De Amsterdammers zouden niet langer willen wachten op een eventuele terugkeer van Erik ten Hag. De coach van Manchester United gaf eerder deze week zelf aan dat hij verwacht ook volgend seizoen aan het roer te staan bij Manchester United.

Ajax zou de deal met Potter zo'n twee weken geleden al rond gehad willen hebben, maar er lijkt nog steeds geen sprake van een naderende overeenkomst. Volgens een bron van Sam C is de situatie rondom Ajax en Potter 'zorgelijk'. Potter veegde twee weken terug een eerste aanbod van Ajax van tafel vanwege het financiële plaatje. Afgelopen week werd de Engelsman ook gelinkt aan het eventueel opvolgen van Arne Slot bij Feyenoord. Het is dus niet ondenkbaar dat Ajax doorschakelt naar Farioli. 

Bekijk #DoneDeal met Gino Bosz hieronder of luister de aflevering op Spotify!