Informatie uitgelekt: Footy Headlines doet voorspelling van nieuw Ajax-thuistenue

Informatie uitgelekt: Footy Headlines doet voorspelling van nieuw Ajax-thuistenue

5 mei - 11:00 Laatste update: 11:05
28

Footy Headlines, dat een goede reputatie heeft als het aankomt op uitgelekte shirts, heeft een eerste voorspelling gedaan van het nieuwe thuistenue van Ajax. Op basis van gelekte informatie lijkt het erop dat de Amsterdammers vanaf volgend seizoen weer een wat meer traditioneel shirt gaan dragen. 

Footy Headlines beschikt over gelekte informatie omtrent het nieuwe Ajax-thuistenue, en heeft op basis daarvan deze voorspelling gedaan. Duidelijk te zien is dat het potentiële nieuwe thuistenue gelijkenissen toont met diverse shirts uit de jaren 90', toen Ajax speelde met voornamelijk witte tenues en een beduidend minder brede rode baan dan het tenue waar het dit seizoen mee speelt. 

Wedden

Meer odds

Datzelfde tenue werd door een groot deel van de Ajax-supporters vanaf moment één verketterd. Het feit dat de traditionele rode baan werd verbroken, schoot bij een groot aantal mensen in het verkeerde keelgat. Mocht dit daadwerkelijk het nieuwe Ajax-shirt worden, dan is die traditie in ieder geval weer in ere hersteld. 

Eerder dit jaar publiceerde Footy Headlines ook het uitshirt van Ajax. Dat betreft een voornamelijk blauw tenues, met gele accenten. De komende weken of maanden zal er meer duidelijk worden omtrent de nieuwe tenues.