Supporters van Feyenoord hebben duidelijke boodschap aan 'trainerskandidaat' Ajax

5 mei 2024, 12:14
Foto: © Goedemorgen Eredivisie

Pascal Jansen werd de afgelopen maanden meermaals gesignaleerd in het stadion van Ajax, maar zat ook op de tribune bij Feyenoord. De clubloze trainer werd door supporters van Feyenoord verzocht om niet aan de slag te gaan in Amsterdam.

In het laatste gedeelte van Goedemorgen Eredivisie doet Hans Kraay junior uit de doeken wat Jansen in het reclameblok zei over het bezoek aan Feyenoord. “Je zei net ook nog even off the record, toen we tijdens de reclame met elkaar spraken, dat je een paar keer bij Feyenoord bent geweest, en dat supporters tegen je zeiden…” Jansen antwoordt: “Gezellig dat je er bent.”

Artikel gaat verder onder video

Dat was uiteraard een grap. “Nee, nee, wat zeiden ze tegen je?”, zei Kraay, die zelf het antwoord al wist. Jansen wilde het zelf niet zeggen: “Ik weet het niet meer, wat zei ik tegen je?” Kraay: “Jij zei tegen mij dat ze riepen: ‘Je gaat toch in hemelsnaam niet naar 020?’” Jansen tilt er niet te zwaar aan. “Oh, oké. Ja, dat was natuurlijk die Rotterdamse humor op de tribune.”

Jansen zegt verder dat hij niet verrast of teleurgesteld is dat hij niet is benaderd door Ajax of Feyenoord om de nieuwe trainer te worden. Maar, zo stelt journalist Sjoerd Mossou: “Feyenoord is nog niet zo ver, dus het zou in theorie nog kunnen.” Kraay reageert: “Daarom zat je bij Feyenoord!” Presentatrice Fresia Cousiño Arias concludeert: “Weer wat geleerd: nooit in de reclame wat tegen Hans zeggen.”

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

🔗 Kandidaat dient zich aan bij Feyenoord: 'Het zou een mooie bekroning zijn op mijn werk'

Het contract van Pascal Bosschaart bij Feyenoord loopt nog een jaar door en hij zou graag een functie krijgen in de technische staf van de Rotterdammers.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Storm
Link gekopieerd!
    2
    + 1
avatar

Jansen is niet goed genoeg voor Ajax en ook niet voor Feyenoord. Dat is althans mijn mening.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen