Van Polen diep onder de indruk van oud-ploeggenoot: 'Hij heeft ook echt alles mee'

Van Polen diep onder de indruk van oud-ploeggenoot: 'Hij heeft ook echt alles mee'

6 mei - 22:43
41

Bram van Polen is enorm te spreken over zijn oud-teamgenoot Philippe Sandler. Volgens de aanvoerder van PEC Zwolle heeft de verdediger alles mee en kan hij zeker slagen bij ploegen als Ajax of PSV.

"Echt heel goed. Fantastische voetballer, maar hij heeft ook wel dat lastige. Omdat alles er zo gemakkelijk uitziet, wil hij soms ook wel eens wat nonchalant zijn", is Van Polen erg lovend en tegelijkertijd kritisch bij Veronica Offside. "Hij kan bij Ajax en PSV zeker mee. Hij heeft ook alles meezitten, een goede kop en een goed lichaam. Dat is ook belangrijk."

Wedden

Meer odds

Van Polen speelde met Sandler bij PEC Zwolle en toen was de verdediger regelmatig geblesseerd. Volgens de PEC-speler zit daar ook het probleem soms. "Dit is het eerste seizoen dat hij echt alles speelt en daar zit het probleem ook bij hem. Hij maakt zich daar alleen niet druk over, want hij is echt heel relaxed. Hij maakt zich er helemaal niet druk om, want dat zal ook zijn lichaam zijn. Je hebt af en toe van die voetballer waarbij je denkt: 'Die ziet er gewoon echt goed uit'. Dat heeft hij ook echt."

Tafelgenoot Wim Kieft is ook onder de indruk van Sandler, maar hij trekt de vergelijking met Ajax-speler Josip Sutalo. De Kroaat maakt op Kief in ieder geval geen indruk. "Hij is sowieso beter dan Sutalo. Van hem word ik een beetje moe wel."