Andy van der Meijde adviseert Ajax 'fantastische voetballer' uit Eredivisie zo snel mogelijk te kopen

6 mei 2024, 23:27
Foto: © Veronica Offside

Ajax zou Sparta-middenvelder Metinho goed kunnen gebruiken, zo denkt Andy van der Meijde. De analist geeft in het programma Veronica Offside aan onder de indruk te zijn van de kwaliteiten van de Braziliaanse voetballer en zou technisch directeur Alex Kroes adviseren de Spartaan in de gaten te houden.

"Een fantastische speler", constateert Van der Meijde na de wedstrijd tussen PSV en Sparta in het Philips Stadion, waarin Metinho met een fraaie treffer zijn naam op het scorebord zette: "Misschien wel wat voor Ajax op het middenveld. Hij is atletisch, sterk en heeft scorend vermogen. Dat kan Ajax op dit moment wel gebruiken", vindt Van der Meijde, die Kroes zou adviseren de Braziliaan in de gaten te houden.

Artikel gaat verder onder video

"Ik denk niet dat de club veel geld heeft om spelers uit het buitenland te halen. Ik zou hem zeker halen, hij past denk ik heel goed bij Ajax", vervolgt Van der Meijde. Ajax zou Metinho na afloop van dit seizoen niet kunnen ophalen bij Sparta, aangezien hij door de Rotterdamse club is gehuurd van Troyes. Daar ligt de middenvelder nog tot medio 2026 vast.

Metinho kwam dit seizoen namens Sparta tot dusver tot 22 wedstrijden, waarin hij twee keer trefzeker was. Zondagmiddag verschalkte de Braziliaan op hele fraaie wijze PSV-doelman Walter Benitez.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Dropkick
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Waarom gaan die Super scouts van TV niet zelf een scoutings organisatie beginnen , lin ben er weer klaar voor in the USA.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen