Sinouh verbaast zich over keepersbeleid Ajax: "Vreemd"

16 februari 2020, 09:08   Bijgewerkt: 16 februari 2020, 09:28

Erik ten Hag zal niet heel ontspannen uitkijken naar het duel met Getafe van komende donderdag in de Europa League. Dat denkt oud-doelman Khalid Sinouh. Dit heeft volgens hem vooral te maken met de afwezigheid van keeper André Onana en de zwakke optredens van diens logische vervanger Bruno Varela. Sinouh vindt dat Ajax de verkeerde keuze heeft gemaakt door Varela überhaupt aan te trekken.

Varela ging afgelopen maandag met Jong Ajax ongenadig hard onderuit tegen Jong FC Utrecht. In de 7-2 afstraffing maakte de Portugese doelman (25) een aantal grote fouten. Ook in het competitieduel tegen FC Groningen maakte hij niet uitsluitend een sterke indruk. "Ten Hag zal niet lekker slapen", zegt oud-doelman Sinouh in gesprek met de NOS. De onomstreden André Onana zal donderdag tegen Getafe namelijk niet mogen spelen vanwege een schorsing.

Lees ook: Steun voor blunderende Varela: "Natuurlijk kan hij keepen"

Ervaren keeper

Dat Ajax daarom nu is aangewezen op Varela of de jonge talenten Kjell Scherpen en Dominik Kotarski vindt Sinouh een fout van de clubleiding. "Er had een ervaren keeper achter Onana moeten zitten. Heel vreemd. De belangen zijn zo groot."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen