'Ajax bereikt ook persoonlijk akkoord met Antony'

17 februari 2020, 15:58

Niets lijkt de overgang van Antony naar Ajax meer in de weg te staan. De negentienjarige aanvaller van São Paulo is nadrukkelijk op weg naar de koploper van de Eredivisie. De Nederlandse topclub bereikte afgelopen weekend al een akkoord met zijn club en heeft nu ook een persoonlijk akkoord bereikt. Dat meldt De Telegraaf.

Dat is de laatste ontwikkeling in de transfer, meldt het dagblad. Marc Overmars was al akkoord met de Braziliaanse club en heeft nu ook de laatste plooien met de speler zelf gladgestreken. Antony moet nog wel medisch worden gekeurd en dat gaat waarschijnlijk in Brazilië gebeuren. Als dat in orde is, tekent hij een verbintenis voor vijf jaar bij Ajax met de ingangsdatum van 1 juli.

Door de keuring in Brazilië te organiseren maakt Ajax het makkelijker voor de speler, die daardoor niet speciaal naar Nederland hoeft te reizen. De juristen van Ajax, São Paulo en de speler zelf zijn nu bezig om de laatste zaken goed op papier te krijgen in het contract. De verwachting is dat Ajax de transfer snel wereldkundig zal maken.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen