Fer: "We waren lang ongeslagen en Ajax zat in een mindere fase"

2 juli 2020, 20:08

Feyenoord had afgelopen seizoen geloof in de landstitel. "Ajax en AZ stonden zes punten los en leken het onderling te gaan uitmaken, maar Ajax kwam nog naar De Kuip en wij moesten nog naar Alkmaar", aldus Leroy Fer, die komend seizoen ook voor de Rotterdammers speelt.

"We hadden daarin een rol kunnen spelen", zegt de middenvelder tegen De Telegraaf. "Het hun moeilijk maken, sowieso spannend en wie weet de kans kunnen pakken om zelf iets moois te realiseren. We waren lang ongeslagen met Advocaat, draaiden goed, AZ trouwens ook, maar Ajax zat in een mindere fase. We zullen nooit weten of we kampioen hadden geworden."

Lees ook: Fer: "Advocaat zei dat hij zich er ook sterk voor zou maken"

De wederopstanding van Feyenoord liep parallel met die van Fer. Het leverde hem vlak voor de coronastop zelfs een plekje op in de voorselectie van het Nederlands elftal. "Voor mij een signaal dat ik op de goede weg was. Mooi dat bondscoach Ronald Koeman m'n goede prestaties bij Feyenoord op die manier bevestigde. Voor het EK biedt het geen garantie. Ik focus me gewoon op Feyenoord en draai ik een goed seizoen dan hoop ik dat het voldoende is voor een plaats in de EK-selectie. Dan ben ik 31 jaar, dat moet kunnen toch?"

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen