Van der Sar vergelijkt Van de Beek met legendarische Scholes

17 september 2020, 09:29   Bijgewerkt: 17 september 2020, 09:34

Edwin van der Sar heeft de druk voor Donny van de Beek er flink opgelegd. De directeur van Ajax vergelijkt de uit Amsterdam vertrokken middenvelder namelijk met Paul Scholes. De Nederlander heeft volgens de oud-doelman wel wat weg van de legendarische Engelsman.

Dat vertelt hij op het clubkanaal van Manchester United. "Ik zou hem graag een beetje vergelijken met Scholes. Donny komt ook graag in de zestien en pikt zijn doelpunten mee", aldus Van der Sar, die wel stelt dat Van de Beek niet zo'n kiezelhard afstandsschot heeft als Scholes vroeger had. Ook wil hij de druk er niet te erg opleggen voor de international van het Nederlands elftal.

"Misschien is het ook niet helemaal eerlijk om Van de Beek met Scholes te vergelijken, maar hij is echt een goede jongen en ik ben ervan overtuigd dat hij een aanwinst zou zijn voor het team", stelt Van der Sar, die een verleden heeft bij United. "Donny kan op verschillende plekken spelen op het middenveld. Op de 6, als 8, maar ook als aanvallende middenvelder. Hij heeft een perfect oog voor het doel, zijn techniek is briljant en hij is een echt box-to-box-speler."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen