'Eiting gaat Ajax op huurbasis verruilen voor Huddersfield'

18 september 2020, 16:48

Carel Eiting gaat Ajax vermoedelijk op zeer korte termijn op huurbasis verlaten. De 22-jarige middenvelder zal het komende seizoen uitkomen voor Huddersfield Town, uitkomend in het Championship komend seizoen. De transfer zal snel door de clubs worden bevestigd.

Dat voorspelt Algemeen Dagblad. Op sociale media dook al een foto op van Eiting op een vliegveld, met daarbij de tekst 'next step'. In de selectie van Erik ten Hag leek de jonge middenvelder weinig uitzicht op speeltijd te hebben, door de vele concurrentie op het middenveld in Amsterdam. Hoewel ze nog wel in hem geloven, moet hij vooral na veel blessureleed een seizoen veel minuten maken. 

Jurriën Timber

Talent Jurriën Timber verlengde vrijdag tevens zijn contract bij de Amsterdammers. Zijn vorige verbintenis liep in de zomer van 2021 af, maar de verdediger heeft nu verlengd tot 2024. Timber speelde tot dusver al twee officiële wedstrijden in het eerste van Ajax, waarin hij een goede indruk maakte. De achterhoedespeler staat te boek als groot talent. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen