Gravenberch: ''Nu hoop ik dat er meer zullen volgen"

25 november 2020, 23:19

Ryan Gravenberch brak de ban voor Ajax in het gewonnen duel met FC Midtjylland (3-1). De 18-jarige middenvelder maakte zo zijn belofte om meer doelpunten te maken razendsnel waar. Hij genoot zichtbaar van het moment, maar baalde ook van de zege van Atalanta.

Ajax miste in de eerste helft kans op kans, via met name Lassina Traoré en Zakaria Labyad. Twee minuten na de onderbreking was het echter al raak via een heerlijk afstandsschot van Gravenberch. Op zo'n achttien meter ontving hij de bal van Dusan Tadic, waarna Gravenberch verwoestend uithaalde voor de 1-0. "Hij vloog er mooi in, ja", lachte Gravenberch bij Ziggo Sport. "Dit is mijn eerste goal van dit seizoen en nu hoop ik dat er meer zullen volgen. Het was ook een mooi doelpunt. Die wil ik nog wel graag een keer terug zien, haha."

Ajax boekte een verwachte overwinning, maar moet door de zege van Atalanta op Anfield nog vol aan de bak om overwintering in de Champions League veilig te stellen. "Dat is geen lekker nieuws, dan moeten wij het bij Liverpool laten zien", weet Gravenberch. "Maar het maakt niet uit. We kunnen ook nog groepswinnaar worden."

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen