Ajax mist Blind, Tagliafico in de basis tegen Groningen

7 maart 2021, 11:22   Bijgewerkt: 7 maart 2021, 13:28

Bij Ajax tegen FC Groningen is Daley Blind zondagmiddag de grote afwezige. De international was al een twijfelgeval en is niet op tijd fit geraakt voor de wedstrijd die om 12.15 uur begint. Daar tegenover staat dat Nicolás Tagliafico wel weer terug is in de opstelling en dat Mohammed Kudus een plek heeft op het middenveld.

Blind wordt achterin vervangen door Edson Álvarez, die naast Lisandro Martínez zal spelen in het hart van de defensie. Op de linksbackpositie is Tagliafico dus terug op de rechtsbackpositie krijgt Jurriën Timber de voorkeur boven Devyne Rensch. Op het middenveld is er naast Ryan Gravenberch en Davy Klaassen ook plek voor Mohammed Kudus. Voorin krijgt David Neres de voorkeur boven landgenoot Antony.

Bij tegenstander FC Groningen maakt Paulos Abraham, de Zweedse winteraanwinst, zijn debuut in de basis. De ontmoeting in Amsterdam begint om 12.15 uur.

Opstelling Ajax: Stekelenburg, J. Timber, Álvarez, Martínez, Tagliafico, Kudus, Gravenberch, Klaassen, Neres, Haller, Tadic.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen