Young Boys dreigt eerste doelman te missen tegen Ajax

8 maart 2021, 16:29

Het is zeer de vraag of Young Boys aanstaande donderdag tegen Ajax kan aantreden met doelman David von Ballmoos. De eerste keus van trainer Gerardo Seoane raakte dit weekend tegen FC Vaduz  geblesseerd. Onderzoek in het ziekenhuis wees uit dat hij een hersenschudding heeft opgelopen en daarom staat er een groot vraagteken achter zijn naam.

Von Ballmoos ging tegen Vaduz (1-1) in de fout bij de tegentreffer en kwam vervelend in botsing met een tegenstander. Na een klein uur spelen moest de goalie zich noodgedwongen laten vervangen door Guillaume Faivre. De 34-jarige Zwitser is tweede keeper van Young Boys en lijkt dus ook in de Johan Cruijff ArenA aan de slag te moeten.

De koploper van Zwitserland is als vanzelfsprekend voorzichtig met Von Ballmoos en laat weten dat het hoogst onzeker is of hij van de partij is in Amsterdam. Daar trappen Ajax en Young Boys donderdag om 18.55 uur af voor hun eerste ontmoeting in de achtste finales van de Europa League. Volgende week donderdag staat de return op de planning in het Stade de Suisse.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen