Letsch baalt na remise en mogelijke bekerblessure bij Vitesse

9 april 2021, 23:42

Vitesse-trainer Thomas Letsch baalde gigantisch na de 0-0 remise in eigen huis tegen ADO Den Haag. De Duitse coach zag dat de Arnhemmers in aanloop naar de bekerfinale tegen Ajax geen goed gevoel overhielden aan het Eredivisie-duel. "Ik ben vooral zuur en teleurgesteld. We waren beter, maar als je niet één keer scoort, dan ben je behoorlijk teleurgesteld."

Dat vertelde de oefenmeester tegenover Omroep Gelderland na het gelijkspel (1-1). "Natuurlijk is het moeilijk als ADO Den Haag erg diep inzakt. Maar wij hebben zoveel fouten gemaakt. We spelen te langzaam, er was geen diepgang, we hebben geen ruimte voor anderen gemaakt. En dan wordt het wel heel makkelijk voor de tegenstander", zei de kritische Letsch.

"Wij hebben zeker niet verdiend om te winnen. Als wij gewoon ons aan ons plan houden, dan zijn we goed. Maar dat doen we niet, dus moeten we nu met een punt leven en dat is niet de eerste keer dit jaar thuis." Bovendien kunnen PSV en AZ uitlopen op de Arnhemmers. "We hebben nu een grote kans verprutst om een goede uitgangspositie te krijgen. Dat is fucked."

Bekerblessure

Bovendien kwam er ook nog slecht nieuws uit de ziekenboeg van Vitesse met het oog op de bekerfinale tegen Ajax komende week. Invaller Patrick Vroegh liep vlak voor het einde een hamstringblessure op, maar de ernst daar van moet nog blijven. Het duel in De Kuip zal nog wel een vraagteken zijn voor de Vitessenaar volgens De Gelderlander. Verder liepen ze bij Vitesse niet tegen blessures of schorsingen aan in het duel met ADO Den Haag, wat het enige positieve lijkt voor Vitesse vooralsnog.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen