'Ajax wil nieuwe Neuer wegkapen bij Schalke 04'

28 juli 2021, 16:46   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Ajax is in de markt voor de zestienjarige Luca Podlech. Volgens BILD hebben de Amsterdammers interesse in de doelman, die in de krant als 'juweel' wordt omschreven. Ook FC Köln is echter in de markt voor de piepjonge sluitpost, die nog in de jeugdopleiding van de gedegradeerde Traditionsverein uitkomt.

De zestienjarige doelman sluit komend seizoen aan bij de Onder-19 van Schalke, maar een transfer behoort dus ook tot de mogelijkheden. Gezien zijn contract, dat tot de zomer van 2023 loopt, lijkt Schalke niet de hoofdprijs te kunnen vangen voor Podlech. De Duitse jeugdinternational trainde zelfs al mee met de hoofdmacht van de 2. Bundesliga-club.

Sky Deutschland vergeleek de doelman al met Manuel Neuer, iets wat Schalke met veel plezier onderschreef. De verwachting is dat Podlech in de voetsporen kan treden van de topkeeper van Bayern München. Ook Ajax heeft dat geconstateerd en hoopt de jeugddoelman te verleiden tot een overstap naar de Amsterdamse club.

Ajax is deze zomer volop bezig met het aantrekken van keepers. Zo werd Jay Gorter opgepikt bij Go Ahead Eagles en verruilde Remko Pasveer Vitesse voor een avontuur in Amsterdam. FC Volendam-keeper Joey Roggeveen werd gestrikt voor Jong Ajax. Daartegenover stond een vertrek van Kjell Scherpen, terwijl ook André Onana voor het juiste bedrag mag vertrekken.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen