Ook Tagliafico hoeft niet te vertrekken van Ajax

28 juli 2021, 20:56

Ajax hoopt ook komend seizoen over Nicolás Tagliafico te beschikken. De 28-jarige linksback, die met de Argentijnse nationale ploeg de Copa América won, aast al sinds vorig seizoen op een transfer naar een van de topcompetities. Volgens technisch directeur Marc Overmars speelt er voorlopig echter weinig rond de linksbenige gifkikker.

In gesprek met Voetbal International geeft Overmars aan dat de kans aanwezig is dat Tagliafico ook deze zomer niet vertrekt. "Rond Tagliafico is het stil, ik hoop dat hij blijft. Zonder crisis was hij al lang weggeweest." Ook twee van zijn ploeggenoten waren in dat geval waarschijnlijk al vertrokken. "Bij André Onana hadden we natuurlijk op meer gerekend, bij David Neres is het ook onzeker wat hij gaat opbrengen."

Ajax beschikt daardoor nog altijd over een ijzersterke en zeer brede selectie, maar het heeft niet alleen maar voordelen. "Het is daardoor wel moeilijker om de besproken vijftig miljoen euro aan verkopen binnen te halen dit jaar", aldus Overmars. De Amsterdammers hebben deze zomer nog geen miljoenenbedrag kunnen bijschrijven voor een van de spelers.

Ajax is tegelijkertijd volop bezig met het versterken van de selectie. Zo wordt met Lisandro Martínez en Noussair Mazraoui onderhandeld over een nieuwe verbintenis. De topclub weigert bovendien mee te werken aan een vertrek van de gewilde Antony en Edson Álvarez.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen