Nachtmerrie voor Klaiber: Ajacied heeft zware knieblessure

30 juli 2021, 15:03

Sean Klaiber baalt. De vleugelverdediger van Ajax heeft een zware knieblessure opgelopen tijdens het trainingskamp van de Amsterdammers in het Oostenrijkse Bramberg am Wildkogel.

De international van Suriname heeft de voorste kruisband van zijn linkerknie gescheurd, laat hij weten via Instagram. 'Het seizoen zal anders verlopen dan ik voor ogen had. Ik wil iedereen bedanken voor de steun', is de korte reactie van vleugelverdediger. Klaiber vloog donderdag meteen terug naar Nederland voor onderzoek en daar is dus geen goed nieuws uit gekomen.

Voor Klaiber zal het komende seizoen mogelijk hebben aangevoeld als het moment van de waarheid. Hij maakte vorig jaar voor ruim vier miljoen euro de overstap van FC Utrecht naar Ajax, maar moet het in zijn debuutseizoen vooral doen met een plek op de bank. Hij heeft in Amsterdam serieuze concurrentie van Devyne Rensch, Noussair Mazraoui en Jurriën Timber, al maakte laatstegenoemde afgelopen seizoen vooral indruk als centrale verdediger. De komende maanden zal hij sowieso vanaf de tribune toe moeten kijken.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen