Ajax-jeugdspeler Gesser (16) komt om bij ongeluk

31 juli 2021, 09:46   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Ajax-jeugdspeler Noah Gesser is vrijdagavond verongelukt. De zestienjarige Ajacied kwam samen met zijn achttienjarige broer om bij een ongeval in het Utrechtse IJsselstein. De auto, waarin de beide broers zaten, botste frontaal met een taxibusje. De twee zijn aan hun verwondingen overleden.

Tijdens de oefenduels van Ajax en Jong Ajax van zaterdagmiddag wordt stil gestaan bij het verschrikkelijke nieuws. Voorafgaand aan de wedstrijden is er een minuut stilte en dragen de spelers rouwbanden. Ajax 1 oefent tegen RB Leipzig, de beloften oefenen tegen FC Volendam. Op sportcomplex De Toekomst hangen de vlaggen halfstok. 'Ajax is diepgeraakt door deze tragische gebeurtenis. De club wenst de naasten alle sterkte bij het verwerken van dit onmetelijke verlies', meldt Ajax.

Gesser speelde sinds 2018 in de jeugdopleiding van Amsterdam. De Amsterdammers scoutten de spits bij amateurclub Alphense Boys. Komend seizoen zou Gesser aansluiten bij Onder 17. Gesser werd gezien als een groot talent voor de toekomst. Gesser speelde eerder ook voor Almere City en VVIJ.

Volgens De Telegraaf raakte de auto met de broers Gesser op de verkeerde weghelft en ontstond de botsing met het taxibusje. De bestuurder van het busje moest naar het ziekenhuis, maar is fysiek in orde.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen