Heitinga na tragisch nieuws: "Compleet uit het veld geslagen"

1 augustus 2021, 10:37   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Johnny Heitinga heeft met verdriet gereageerd op het overlijden van Noah Gesser. De trainer van Jong Ajax werkte voorheen op De Toekomst samen met de jeugdspeler en vernam zaterdag dat hij en zijn broer Isay zijn omgekomen in een auto-ongeluk. Op Instagram liet hij vervolgens van zich horen.

'Ik ben compleet uit het veld geslagen door de onbeschrijfelijke tragedie van Noah en Isay Gesser', schreef Heitinga in zijn Instagram-verhaal. 'Ik heb Noah mogen leren kennen als een groot talent, als een gedreven speler, maar bovenal als een fantastische, lieve en beleefde jongen. Rust zacht, lieve Noah en Isay. Ik wens hun ouders alle kracht en sterkte bij het verwerken van dit onmetelijke verlies.'

Heitinga schreef het bericht na het oefenduel tussen FC Volendam en Jong Ajax (4-2), waar hij bij de Amsterdammers aan het roer stond. Het duel stond uiteraard in het teken van het overlijden van de broers: de wedstrijd werd voorafgegaan door een minuut stilte en de spelers speelden met rouwbanden. Ook bij de hoofdmacht van Ajax, dat oefende tegen RB Leipzig (1-1), gebeurde dit.

Lees ook: Ajax-jeugdspeler Gesser (16) komt om bij ongeluk

Lees ook: Rouw om verongelukt Ajax-talent Gesser: "Had de top gehaald"

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen