Besiktas mist definitief sterspeler tegen Ajax, ook goed nieuws

26 september 2021, 17:24   Bijgewerkt: 26 september 2021, 17:45

Besiktas moet het in de tweede wedstrijd van de Champions League-groepsfase definitief stellen zonder Miralem Pjanic. De Bosnische middenvelder raakte vrijdag geblesseerd tegen Altay (2-1 nederlaag) en reist daarom niet met Besiktas af naar Amsterdam, waar Ajax de tweede tegenstander in het miljardenbal is.

Coach Sergin Yalcin liet eerder al weten dat hij niet rekende op de aanwezigheid van de van FC Barcelona overgekomen middenvelder. Michy Batshuayi, die tot het einde van het seizoen wordt gehuurd van Chelsea, zit wél bij de zeventienkoppige wedstrijdselectie. Batshuayi heeft daarmee de strijd tegen de klok in zijn voordeel beslist.

Zijn afwezigheid is een flinke opsteker voor Besiktas, dat al weken geteisterd wordt door een flinke blessuregolf. Rachid Ghezzal, Welington Souza, Alex Teixeira, Domagoj Vida, Georges-Kévin Nkoudou en Mehmet Topal zijn in ieder geval eveneens niet van de partij tegen Ajax. Oguzhan Özyakup zit wel bij de selectie. De geboren Noord-Hollander, die in 2020 nog op huurbasis bij Feyenoord speelde, is bezig aan zijn negende jaar in dienst bij Besiktas.

Besiktas begon matig aan het nieuwe Champions League-seizoen. Borussia Dortmund was met 1-2 te sterk. Ajax maakte veel indruk door Sporting Portugal met 1-5 te verslaan.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen